terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Το ΙΚΑ ερχεται μονο μετα απο καταγγελια. Δεν νομιζω (τουλαχιστον εδω που δεν εχουν κοσμο) να βγαινει εξω βολτα. Ας μας πει ο συναδελφος ΚΑΝ62 για ποιο λογο ηρθαν. Εγινε κοινοποιηση της 48ωρης στο ΙΚΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Εγινε κοινοποιηση της 48ωρης στο ΙΚΑ? Ναι στην δικια μου περιπτωση ...Ναι εγινε κοινοποιηση... ...δεν εχουν ερθει ακομη....και δεν τους θέλω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Αν εγινε κοινοποιηση να τους περιμενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Δε γνωρίζω αν έγινε κοινοποίηση ... απλά κατέγραψα το γεγονός (σε συνδυασμό με διαφωνία μου με υπάλληλο της ΥΔΟΜ στο τηλέφωνο για το περιεχόμενο της τεχνικής έκθεσης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Δεν παρακολούθησα όλη την συζήτηση σας Αλλά έχω σχετικές περιπτώσεις της περιοχής μου προχθές το ΙΚΑ πήγε σε παλιό πελάτη μου που επισκεύαζε τους κορφιάδες της στέγης του πριν ένα μήνα σε άλλον φίλο μου που έκανε ανακαίνιση (δάπεδα-κουζίνα) του διαμερίσματος του και πριν 2 μήνες σε παρακείμενο της πόλης μου χωριό σε άγνωστό μου που άλλαζε τα κεραμίδια Τώρα αν όλες προέρχονται από καταγγελίες ή από γενική οδηγία του ΙΚΑ φυσικά και δεν το γνωρίζω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Το θέμα είναι ΕΑΝ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ενημερώνεται το ΙΚΑ σε 48ωρες. Από την πολεοδομία? Ή μήπως από τους γείτονες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 (edited) Apo tous kal8elhtes genikws... (απο τους καλοθελητες γενικως); 0 sorry; no greek keyboard... Edited Δεκέμβριος 4 , 2013 by Manolis gon 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Το ΙΚΑ βγαίνει και από μόνο του.Δε χρειάζεται καταγγελία όπως η πολεοδομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 (edited) Άρα συνάδελφοι σαν συμπέρασμα των όσων έχουμε πει μέχρι στιγμής για το ΙΚΑ ισχύει ότι: Ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να πάει στο ΙΚΑ και καλό είναι να έχει ενημερωθεί από εμάς. Το αν θα το πράξει ή όχι είναι δικό του θέμα. Επίσης μέχρι στιγμής έχει γίνει αυτοψία από ΙΚΑ σε 48ωρη στην Κηφισιά (χωρίς προηγουμένως να έχει πάει ο ιδιοκτήτης στο αντίστοιχο υποκατάστημα για απογραφή των εργασιών σωστά? ) μάλλον ή μετά από καταγγελία ή μετά από κοινοποίηση από την αντίστοιχη ΥΔΟΜ ή επειδή το ΙΚΑ έκανε βόλτες στην περιοχή και είδε π.χ. έξω από την πολυκατοικία έναν κάδο με μπάζα... Υπάρχει άλλη περίπτωση συναδέλφου που να έχει έρθει το ΙΚΑ όπως της Κηφισιάς; Αν μου έχει ξεφύγει κάτι στα παραπάνω παρακαλώ διορθώστε με! Edited Δεκέμβριος 10 , 2013 by yo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 ρε παίδες εδώ είναι το Υπόδειγμα Έγγραφης Ενημέρωσης ( 48/ωρη) http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=778&sni%5b1155%5d=2810&language=el-GR Δεν έχει όμως χώρο για υπογραφή υπαλλήλου και σφραγίδες υπηρεσίας και του ιδίου Δηλαδή ο πολίτης δεν παίρνει κανένα έντυπο?? (ή μήπως το ξέχασαν !!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα