terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 (edited) Να το δεχτω αυτο που λες. Απλα επρεπε ως εναλλακτικη να ηταν το "χερι - χερι", αστυνομιας - πολιτη. Με την ιδια λογικη και στο ΙΚΑ θα επρεπε να γινεται το ιδιο (γα τις ΕΕΜΚ). Edited Φεβρουάριος 17 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakos_lykos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 (edited) Στο ΙΚΑ το στέλνω άμεσα , απλά έχει προθεσμία ενα μήνα ο πολίτης να δηλώσει τα ένσημα . Και βέβαια έχει ο πολίτης σφραγισμένα τα έντυπα και σχέδια , όταν του παρουσιαστεί έλεγχος την επόμενη μέρα είτε από ικα είτε από αστυνομία . Σιγά σιγά θα πάει η χώρα μπροστά . Edited Φεβρουάριος 18 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Εγώ πάντως δεν τη βλέπω να παίρνει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Στην ΥΔΟΜ Αγίας Παρασκευής, για να εκδώσω 48ωρη για εργασίες που γίνονται στο εσωτερικό καταστήματος (εσωτρικά βαψίματα και επισκευή wc) μου ζητάνε να περάσω οπωσδήποτε Σ.Α. επειδή έχω ειδικό κτίριο. Είναι δυνατόν; Ποια η έννοια της 48ωρης ειδοποίησης, όταν θέλω από 15 μέρες μέχρι δύο μήνες για να ξεμπερδέψω με το Σ.Α.; Μήπως κάνουν υπερβολική ανάλυση ή βασίζονται όντως σε κάποια εγκύκλιο/νόμο που μου διαφεύγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Ειδικο κτηριο εχεις εαν το κτηριο που στεγαζει το καταστημα ειναι ειδικο (κυριος προορισμος οχι κατοικια). Κατα τα αλλα, αλλες ΥΔΟΜ δεχονται την υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη και μονο, αλλες παλι ζητανε τις εγκρισεις συνημμενες ..... οτι πρεπει να τις εχεις ομως, πρεπει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Και γιατι να περασει ΣΑ αφου θελει να βαψει μεσα ο ανθρωπος?? Μηπως το ΣΑ θα δει "εσωτερικες οψεις"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Έχοντας "κολλήσει" σε μια παρόμοια περίπτωση, όλοι -και η υπάλληλος που "χρεώθηκε" την γνωστοποίηση- μου λένε ότι είναι ...κία να ζητάμε ΣΑ για εσωτερικές εργασίες, ακόμη και στο ΥΠΕΚΑ έχουν καταλάβει την πατάτα που έκαναν και έχουν βάλει στο Ν/Σ προς διαβούλευση την εξαίρεση τέτοιων εργασιών από το ΣΑ, πλην όμως, όσο ισχύει ο 4030 ως έχει, κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να "εκδόσει" την ρημάδα 48ωρη. Συμπέρασμα: εφόσον ο "τοπικός 4030" (γιατί σε κάθε Δήμο ισχύουν διαφορετικοί νόμοι ανάλογα με το πως ερμηνεύονται) το απαγορεύει, ή αρματώνεσαι και πας ΣΑ. ή περιμένεις την αλλαγή του νόμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 (edited) Το εντυπο αναφερει "οπου απαιτουνται" οι επι μερους εγκριισεις. Ας κρινει η καθε υπηρεσια (μην πω καμια βαρια) που απαιτειται. ΥΓ. Προσοχη στο νεο εντυπο της 48ωρης Γωστοποιησης ΔΕΝ υπαρχουν οι εσωτερικοι χρωματισμοι!!!! Το εσβησαν οι μλκς... Ποιος ξερει γιατι!!!! Edited Μάρτιος 1 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakos_lykos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Αχ , τι να πω και εγώ !! Οχι τίποτα άλλο , αλλά αρχίζει η Σαρακοστή !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Να πεις την αποψη σου και πως το αντιμετωπιζετε. Ελεος πλεον!!! Πυθια καταντησατε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα