ΤΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Τελικα θα την γλυτωσω μονο με Σ.Α.!!!! και αυτο μαλλον επειδη αφορα ειδικο κτιριο (ξενοδοχειο) tzeno σε ποιά ΥΔΟΜ σου ζήτησαν ΣΑ?
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 οι 48ωρες κοινοποιοουνται στο ΙΚΑ?
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 tzeno σε ποιά ΥΔΟΜ σου ζήτησαν ΣΑ? ΥΔΟΜ Νησιωτικου Δημου στον οποιο ΣΑ γινεται σχεδον καθε βδομαδα με συνεργασιμους και προσιτους συναδελφους
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (edited) Συνάδελφοι , μια "χρυσή τομή" που έχουμε καταλήξει στην ΥΔΟΜ που εργάζομαι είναι : Φέρνει ο ιδιοκτήτης την 48ωρη Εαν δεν υπάρχει πρόβλημα , τότε ζητάει ακριβές αντίγραφο εις διπλούν , το ένα το κρατάει στο αρχείο του το άλλο το καταθέτει ο ίδιος στο ΑΤ (οι οποίοι "χαίρονται" που βλέπουν μπλε σφραγίδα στο έντυπο ) !! Και όλα καλά !!! Πως σας φαίνεται ? Edited Μάρτιος 7 , 2014 by pantsel
ΤΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 ΥΔΟΜ Νησιωτικου Δημου στον οποιο ΣΑ γινεται σχεδον καθε βδομαδα με συνεργασιμους και προσιτους συναδελφους Μάλλον για τον ίδιο νησιωτικό δήμο μιλάμε....
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ειπωθεί !!! Χαρακτηρισμένο διατηρητέο κτήριο (κατάστημα), θέλω να του κάνω μια μίνι εσωτερική ανακαίνιση (πλακάκια, βαψίματα) με 48ωρη Θα μου ζητήσουν έγκριση αρχαιολογίας ;;;
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 οι 48ωρες κοινοποιοουνται στο ΙΚΑ? Οχι δεν κοινοποιουνται οι 48ωρες.
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Οχι δεν κοινοποιουνται οι 48ωρες. Κανεις λαθος. Φυσικα και κοινοποιούνται
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Πέρα από το γεγονός ότι κοινοποιούνται και σε βρίσκουν πλέον οι ίδιοι, έστω και να ΜΗΝ κοινοποιούνταν, αυτό δε θα σήμαινε ότι ΔΕΝ ήσουν υπόχρεος προς καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Ποια η πιθανότητα να σε έβρισκε είναι άλλο θέμα.
paktomenos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ειπωθεί !!! Χαρακτηρισμένο διατηρητέο κτήριο (κατάστημα), θέλω να του κάνω μια μίνι εσωτερική ανακαίνιση (πλακάκια, βαψίματα) με 48ωρη Θα μου ζητήσουν έγκριση αρχαιολογίας ;;; Όχι, δες αυτό : http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=ILvOi8t6wvs%3D&tabid=777&language=el-GR Το τραγικό της υπόθεσης, το ΥΠΠΟ να είναι πιο ελαστικό από τις ΥΔΟΜ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα