kostaras4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Καλησπέρα σας, Σε Ισόγειο ΚΥΕ με χώρο προκηπίου αποκλειστικής χρήσης μπροστά του, θέλω να τοποθετήσω deck με περιμετρικό ανεμοφράκτη (μέχρι 1,60). Μετά από ερώτημα σε Πολεοδομία μου είπαν ότι μπορώ να βγάλω άδεια - έγγραφη ενημέρωση για το ντεκ, βάσει του ζ. Μικρές διαμορφώσεις του εδάφους μέχρι συν/πλην 0,80 μέτρων από το φυσικό έδαφος. Έχετε κάποια άλλη άποψη επί του θέματος? Μπορώ να κάνω κάτι και για τους περιμετρικούς ανεμοφράκτες για να είμαι καθόλα νόμιμος? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
killertomato Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 σωστά σου είπαν , για τους ανεμοφράκτες μάλλον θες κανονική άδεια εκτός να τους τοποθετήσεις σε ζαρντινιέρες που δεν είναι πακτωμένες
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Καλημέρα, αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως ανεμοφράκτες - μη σταθερες κατασκευές -, μέσα στο προκήπιο, μπορώ να εντάξω στην έγγραφη ενημέρωση? Επειδή θέλω να είμαι καθ' όλα νόμιμος θέλω να είναι όλα με άδεια...
killertomato Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 εφόσον δεν είναι μόνιμες κατασκευές δεν χρειάζονται άδεια, ουσιαστικά γλάστρες είναι , αν θες κάνε μια περιγραφή στην τεχνική έκθεση
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Καλησπέρα, μετά από σημερινή μου επίσκεψη στην πολεοδομία της περιοχής όπου ανήκει το κατάστημα, με ενημέρωσαν ότι η κατασκευή deck πάει ΜΟΝΟ με Άδεια Δόμησης και ότι οι ανεμοφράκτες, είτε κινητοί είτε μόνιμοι, από τη στιγμή που δεν περιγράφονται πουθενά ως νόμιμες κατασκευές, τότε είναι παράνομες... Επομένως έχουμε άλλη άποψη (δυσμενέστερη) από αυτήν την πολεοδομία... Έχετε μήπως κάποια άποψη/λύση επί του θέματος? Ευχαριστώ
killertomato Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δεν έχω λόγια...δηλαδή η ανεμοφράκτες σε ζαρντινιέρες με ροδάκια θέλουν άδεια; θα τρελαθούμε με τους γελοιους....αν θέλεις να το κυνηγήσει κανε επίσημο ερώτημα στην πολεοδομία..
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Το θέμα είναι, επειδή επέμεινα στο να μου δώσουν απάντηση, ότι οι ανεμοφράκτες δεν επιτρέπονται, δεν νομιμοποιούνται (με τη λογική ότι από τη στιγμή που δεν αναφέρονται στις κατασκευές ποτ επιτρέπονται, τότε απαγορεύονται)...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Για να μην πελαγοδρομούμε ανεμοφράκτης χωρίς πάκτωση σε σταθερά σημεία, δεν λειτουργεί πέραν του ότι είναι επικίνδυνος άρα....
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Το θέμα στην πολεοδομία είναι ότι δεν μπορεί να βγεί άδεια καθώς είτε κινητός είτε σταθερός ο ανεμοφράκτης δεν επιτρέπεται καθώς δεν προβλέπεται. Για την τοποθέτηση deck κάποια άλλη λύση/άποψη?
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Δες το σαν τοπική κατασκευή μανδροτοίχου εντός της ιδιοκτησίας σου. Δεν επιτρέπεται? Θα το περάσεις σαν τμηματικό διαχωριστικό τοίχο (με αναλυτικό προϋπολογισμό) Μη γράφεις ανεμοφράκτης και τους μπερδεύεις....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα