terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Όσον δε αφορά στη ...Σωκράτους, στείλε μαζί κι ένα εξώδικο και σε τρεις μέρες μια αγωγή (αν δεν την πρωτοκολλούν) και θα δεις πως θα τρέξουν και θ' ακολουθήσουν πλήρως το νόμο και θ' αφήσουν τις παπαριές κατά μέρος!!!! Κανεις δεν θα μπει στη διαδικασια αυτη για μια μπουρδα που λεγεται Γνωστοποιηση Εργασιων. Πολυ απλα δε συμφερει. Το κανεις στη λουφα και τελειωνει η υποθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 ......Το κανεις στη λουφα και τελειωνει η υποθεση. Μαζί σου κι εγώ (αν βεβαίως συμφωνεί ο ιδιοκτήτης ή η .....τσέπη σου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Ναι βρε παιδια δεν υπάρχει κακία!!χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Επειδη χαθηκα και εγω. Απο που προκυπτει οτι η Γνωστοποιηση Εργασιων κοινοποιειται στο ΙΚΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 (edited) Οι ΕΕΜΚ κοινοποιούνται στο ΙΚΑ. Η Γνωστοποίηση Εργασιών... Οχι. Απλώς, από την γενική αρχή, ότι για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία πρέπει να ''κολλούνται'' και τα αντίστοιχα ένσημα. Αλλά δεν κοινοποιούνται ''υποχρεωτικά'' Edited Μάρτιος 19 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Καπου το ειχα δει γραμμενο. Και ο Κακος Λυκος μας ειχε πει οτι τις κοινοποιούν στο ΙΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da-mi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Επειδη χαθηκα και εγω. Απο που προκυπτει οτι η Γνωστοποιηση Εργασιων κοινοποιειται στο ΙΚΑ? Την ίδια απορία είχα κι εγώ όταν πελάτης μου δέχτηκε τηλεφώνημα από το ΙΚΑ για μια 48ωρη που έκανε. Σε ερώτησή μου στην ΥΔΟΜ μου είπαν ότι δεν κοινοποιούν τις 48ωρες γιατί κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το νόμο.Τότε ρώτησα το ΙΚΑ από που ενημερώθηκαν για τη 48ωρη του πελάτη μου και μου απάντησαν ότι πήγαν οι ίδιοι και τις μάζεψαν όλες από την ΥΔΟΜ και τώρα τηλεφωνούν τους ιδιοκτήτες να περάσουν και να τακτοποιήσουν τα ένσημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Με τα ανάλογα πρόστιμα βεβαιως βεβαίως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Την ίδια απορία είχα κι εγώ όταν πελάτης μου δέχτηκε τηλεφώνημα από το ΙΚΑ για μια 48ωρη που έκανε. Σε ερώτησή μου στην ΥΔΟΜ μου είπαν ότι δεν κοινοποιούν τις 48ωρες γιατί κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το νόμο.Τότε ρώτησα το ΙΚΑ από που ενημερώθηκαν για τη 48ωρη του πελάτη μου και μου απάντησαν ότι πήγαν οι ίδιοι και τις μάζεψαν όλες από την ΥΔΟΜ και τώρα τηλεφωνούν τους ιδιοκτήτες να περάσουν και να τακτοποιήσουν τα ένσημα..... Λειτουργεί το Κράτος. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Αν θυμάμαι καλά-ας με διορθώσει κάποιος σε κάποια επαγγέλματα της οικοδομής όπως ο αλουμινάς, ο υδραυλικός και ο ηλεκτρολόγος δεν τους κολλάς ένσημα.Ειναι ελευθεροι επαγγελματίες και τους δίνεις ο,τι σου ζητήσουν και αυτοί απλά κόβουν μία απόδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα