antonissilver Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 05:19 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 05:19 μμ Είμαι μηχανολόγος απο τει με πτυχίο το 2006,είμαι γραμμένος στην ΕΕΤΕΜ, και στο βιομηχανίας για την άσκηση επαγγέλματος, έχω δικαίωμα να γραφτώ στο ΤΕΕ? εαν ναι τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? και τι χρήματα πληρώνουμε για την εγγραφή μας τον χρόνο?
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 05:20 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 05:20 μμ Όχι συνάδελφε στο ΤΕΕ δεν γράφονται απόφοιτοι Τ.Ε.Ι
ckiriako Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 05:20 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 05:20 μμ Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι γραφεσαι στο τσμεδε αν γινεις εργοληπτης δημοσιων εργων.
johnnie Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 06:47 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 06:47 μμ κ εγώ είμαι μηχανολογος απο ΤΕΙ και έχω γραφτεί στο ΤΕΕ ώστε να μπορώ να παίρνω κωδικούς για τις αμοιβές από την Εθνική Τράπεζα αλλιώς δεν μπορούσαν να κατατεθούν τα χρήματα των αμοιβών στο λογαριασμό μου. μάλιστα έκανα και ερώτηση στην ΕΕΤΕΜ για το παραπάνω θέμα, από την οποία έμαθα ότι πρέπει να γραφτώ στο ΤΕΕ για να μπορούν να κοπούν οι αμοιβές μου
GeorgeS Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 07:23 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 07:23 μμ Johnnie πως ακριβώς γράφτηκες στο ΤΕΕ, σε κάποια ειδική κατηγορία ?
johnnie Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 10:03 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 10:03 μμ μας γραφουνε σε κάποια ειδικη κατηγορία. το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε στο ΤΕΕ να σας ενημερώσουνε. από ότι κατάλαβα μας γράφουνε σε ξεχωριστη λίστα. πάντως εγώ αν δεν ήταν ανάγκη δεν ήθελα να γραφτώ σε κάποιο σύλλογο που δεν με αναγνωρίζει
cna Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 11:36 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2008 at 11:36 μμ Οι μηχανικοί Τ.Ε. εγγράφονται στο μητρώο Τεχνικών Επωνυμιών του Τ.Ε.Ε. απλώς και μόνο για να τους δοθούν κωδικοί πρόσβασης στο πρόγραμμα αμοιβών του Τ.Ε.Ε.. Σημειωτέον ότι αν δεν εκδοθεί εντολή πληρωμής από το Τ.Ε.Ε. δεν μπορεί να γίνει κατάθεση αμοιβής στην Εθνική Τράπεζα. Η εγγραφή ανέρχεται στα 55 ευρώ και απαιτείται η αποστολή του πτυχίου Τ.Ε.Ι. καθώς και η βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την εφορία εντός ενός μηνός από την κατάθεση της αίτησης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα