Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοπογραφικό με ΕΓΣΑ σε οικισμούς.


Recommended Posts

Ο Νόμος 4014/2011 αναφέρει πως απαιτείται εξαρτημένο τοπογραφικό στους οικισμούς που δεν έχουνε σχέδιο.Στην πραγματικότητα όλοι οι οικισμοί της Ελλάδας προυφ 1923 ή οικισμοί 2000 κατοίκων δεν έχουνε σχέδιο .Το μόνο που υπάρχει είναι περίγραμμα του οικισμού με ονοματισμένα σημεία-κορυφές του πολυγώνου που τον περικλείει .Συνεπώς θεωρούμε πως απαιτέιται σε όλους τους οικισμούς εξαρτημένο τοπογραφικό ; Γιατί όμως αυτή η επισήμανση του νόμου αφού κανείς οικισμός δεν έχει πολεοδομικό σχέδιο .Μήπως εννοει κάτι αλλό?

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Μα και βέβαια υπάρχουν οικισμοί με ρυμοτομικό σχέδιο.Αυτό ήταν και το όνειρό τους.Να έχουν όλοι οι οικισμοί σχέδιο αλλά τελικά δεν έγινε πραγματικότητα και έχει μόνο ένας μικρός αριθμός από αυτούς.

Link to comment
Share on other sites

όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Μανόλης υπάρχουν οικισμοί με Ρ.Σ. Στη περιοχή μου υπάρχουν 3 οικισμοί με σχέδιο ρυμοτομίας και διαίρεσης τετραγώνων από το 1905 με...βασιλική υπογραφη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.