terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Συμφωνω.....εχει πολλες ελλειψεις....και οπως εχω ξαναγραψει, εχω βρει παρα πολλες φορες "ανεξηγητη" διαταξη οπλισμου, την οποια η Λογισμικη εψαχνε μερες και δεν καταφερε να δικαιολογησει.... Απο την αλλη ειναι ενα προγραμμα ευχρηστο, και πολλες ευκολιες στη σχεδιαση, με σωστες αναλυσεις..(οπως το δει κανεις), και ευαναγνωστα σχεδια..
alexxanthi2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Είμαι ευχαριστημένη από τη χρήση του Scada Pro αν και είναι κάπως απαιτητικό πρόγραμμα, το Fespa ελάχιστα το έχω δουλέψει αλλά μου φαίνεται απλούστερο. Εμένα προσωπικα μ εχει δυσκολεψει πολυ θα ελεγα(οντας νεος στις μελετες) πολυ απαιτητικό, εχω ψιλοχαθει οσο να ναι.. Η συνεργασια του με τα αρχιτεκτονικα(autocad)?
df24 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Το Fespa είναι λίγο πιο ακριβό από τα άλλα στην αγορά του, αλλά δεν έχει ετήσια συμβόλαια.Το statics της multisoft ειναι πολυ οικονομικο και χωρις συμβολαια συντηρησης.Επιπλεον σε επιπεδο υποστηριξης ειναι πολυ καλη εταιρεια αφου παντα θα μιλησεις με τον αρμοδιο μηχανικο για να του εξηγησεις το προβλημα σου. 2
eva_afro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Θεωρείτε οτι σήμερα το 2015 έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα που είχε το ΦΕΣΠΑ ? Θα αγοράσω πρώτη φορά στατικό πρόγραμμα και θα ήθελα να ξέρω τη γνώμη μηχανικών που το έχουν ηδη δουλέψει
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Σε κάθε περίπτωση,φαίνεται οτι η εταιρία είναι εξωστρεφής και να μπορεί να υποστηρίζει το πρόγραμμα για τα επόμενα 10 χρόνια,αναβαθμίζοντάς το. Τι εννοώ,συνάδελφος μου είπε οτι η εν λόγω ελληνική εταιρία έχει βγάλει έκδοση με Ινδικούς κανονισμούς. Το τσέκαρα χτες και ισχύει. (τέλος η Ινδία δεν είναι τυχαία επιλογή). Από εκεί και πέρα έχει ενσωματώσει και κάποια εθνικά προσαρτήματα,άλλων ευρωπαϊκών και μη χωρών με έντονη κατασκευαστική δραστηριότητα. Ας ελπίσουμε οτι θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες.
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Το Fespa είναι καλό συνήθη έργα, απλά πάσχει στο κομμάτι του management των πελατών. Τους έχει χτυπήσει η κρίση και οι επιλογές του είναι τόσο εξόφθαλμα λανθασμένες που απορώ........! Οι πιο παλιοί συνάδελφοι μάλλον καταλαβαίνουν τι εννοώ. 2
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 ΟΛΑ τα λογισμικα εχουν τα προβλημα και τις ιδιαιτεροτητες τους. Το ΦΕΣΠΑ γενικα βελτιωνεται.
diegito Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 εδώ κ ένα χρόνο εχω το φεσπα για Ο/Σ και εδω κ 2 εβδομάδες πλέον κ τα μεταλλικά. θεωρώ οτι είναι πολύ καλό κ το κυριότερο εύκολο στην εκμάθηση
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Με ΚΑΝΕΠΕ τι γίνεται ? Έχει κάνει κάποιος μελέτη για πολεοδομία να πει γνώμη με οποιοδήποτε πρόγραμμα ? Αξιοπιστία - ευχρηστία - κόστος ?
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Έχει κάνει κάποιος μελέτη για πολεοδομία Αυτο το "μελετη για πολεοδομια" ποτε δεν το καταλαβα. Αν μπορεις εξηγησε τι εννοεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα