fanire Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Γειά σας. Θέλω να κατασκευάσω καλλιτεχνικό εργαστήριο ( Εργαστήρι ζωγράφου, ο οποίος θα ζωγραφίζει , θα εκθέτει και θα πουλάει τα έργα του), και απο το πολεοδομικό μου ζητάνε ΜΠΕ. Γνωρίζει κάποιος τί είδους ΜΠΕ απαιτείται?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Μάλλον δεν είναι στην λίστα! Επομένως παίρνει απαλλαγή. Κάνε μια Περιβαλλοντική έκθεση με ερωτηματολόγιο και με 3 βασικά πράγματα (τι υλικά θα χρησιμοποιεί, θα χρησιμοποιεί επικίνδυνα, που θα πλένει τα πινέλα του κλπ) και νομίζω θα περάσει έτσι...
vasilisf Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Ζήτησαν ΜΠΕ για καλλιτεχνικό εργαστήριο... Όσο ζεις μαθαίνεις σ'αυτή τη χώρα...
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Το πρώτο βήμα είναι να ρωτήσεις τον καλλιτέχνη τις πρώτες ύλες χρησιμοποιεί. Στην συνέχεια ψάξε να δεις αν είναι τοξικές ή όχι και στην συνέχεια κάνε την αντίστοιχη μελέτη. Θα πρέπει να μεριμνήσεις ιδιαίτερα για τους διαλύτες και τυχόν άλλα υλικά καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος από αυτά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα