KF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 (edited) Αν δεν εχουν (αν ζητησεις να στις στειλουν ηλεκτρονικα τοτε απ οτι ξερω εχουν ) τοτε θελει κανονικα σφραγισμενο φακελο και υποβολη . Αν εχουν δεν υποβαλονται καθολου εγγραφως παρα μονο μεσω του ΕΣΗΔΗΣ κατα την υποβολη και της υπολοιπης προσφορας. Ανεξαρτητα ομως απο αυτα πρεπει να βλεπεις τι ζητα η διακηρυξη (καποιες δεν αναφερουν κακως την απαλλαγη ) Edited Ιανουάριος 5 , 2018 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfly Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάπου αναλυτικά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 ΦΕΚ Β 3821/2017 .Ομως αν δεν κανεις μαθημα (η ΣΑΤΕ -ΠΕΔΜΕΔΕ-ΠΕΣΕΔΕ κανουν τετοια μαθημτα ) θα συναντησεις δυσκολιες. Επισης στην ιστοσελιδα του ΕΣΗΣΗΣ υπαρχουν πολλες οδηγιες. http://www.promitheus.gov.gr/webcenter/faces/oracle/webcenter/page/scopedMD/sd0cb90ef_26cf_4703_99d5_1561ceff660f/Page119.jspx?_afrLoop=13485078700834824&_adf.ctrl-state=1836s4pled_4#%2Foracle%2Fwebcenter%2Fpage%2FscopedMD%2Fsd0cb90ef_26cf_4703_99d5_1561ceff660f%2FPage241.jspx%40%3Fwc.contextURL%3D%2Fspaces%2Fprod_ministry%26_adf.ctrl-state%3D12j3b14e0b_4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfly Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 KF σε ευχαριστώ πολύ! Επειδή είμαι καινούργια στους Δημόσιους Διαγωνισμούς και εννοείται έχω απορίες. Ακόμη και τώρα γίνονται μαθήματα? Και κάτι ακόμα σχετικά με τις εγγυητικές. Οι εγγυητικές καταθέτονται hard copy στην Υπηρεσία ή ανεβαίνουν και αυτές ηλεκτρονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 (edited) Για τις εγγυητικες κοιτα παραπανω # 68-71 . Edited Ιανουάριος 7 , 2018 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2018 (edited) Με κάλεσαν να υποβάλλω τα δικαιολογητικα ως προσωρινος αναδοχος. Στο εγγραφο της υπηρεσιας αναφέρουν τα δικαιολογητικα να ειναι σε ισχυ την ημερα του διαγωνισμου (28/12/2017) εχω πιστοποιητικο περι μη πτωχευσης από το πρωτοδικειο με ημερομηνια εκδοσης 29/12/2017 το οποιο γράφει "δεν εχει κηρυχθει σε πτωχευση... ή βρισκεται σε οποιαδηποτε ανάλογη κατασταση μέχρι χθες" αρα καλυπτει και την ημερα του διαγωνισμου? Edited Ιανουάριος 12 , 2018 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2018 (edited) Deleted Edit: Παρά του ότι έσβησα την θέση μου θα την επαναφέρω εξηγώντας τον λόγο. Είσαι ιδιαίτερη περίπτωση ... γενικότερα ... έλκεις την ιδιαιτερότητα ... Απλά από την μία η ημερομηνία ισχύος έχει να κάνει με την ημερομηνία έκδοσης ...οπότε αν έπρεπε να έχεις το φυσικό έντυπο την ημέρα του διαγωνισμού καταλαβαίνεις ότι όντως θα είχες θέμα, από την άλλη η τρόπος γραφής του πιστοποιητικού σε συνδυασμό με αυτό που υπεύθυνα δηλώνεις στην ΤΕΥΔ δεν έχει κάποιο θέμα περί ψευδούς δηλώσεως. Προβλέπω να δηλαδή να έχεις τρέξιμο ... ενστάσεις ... Μακάρι να έχει θετική εξέλιξη. Όπως και να 'χει η διαδικασία πλέον είναι μονόδρομος ... υποβάλλεις τα δικαιολογητικά μεταξύ άλλων και αυτό και περιμένεις την έκβαση και ανάλογα πράττεις... Εκτός αν κάπου κάνω λάθος στο σκεπτικό μου. Για αυτό και αρχικά το έσβησα έχω την εντύπωση ότι σίγουρα κάτι μου διαφεύγει αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Send from Tapatalk Edited Ιανουάριος 12 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2018 (edited) . Edited Ιανουάριος 12 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2018 Καλημερα. Γνωριζει κανεις τι γινεται με το νεο πιστοποιητικο που ζητάνε από την Επιθεώρηση Εργασίας για τη μη επιβολη προστίμου στην εταιρεία που συμμετέχει σε διαγωνισμους δημοσιων έργων?? Υπάρχει ένα έγγραφο στις 12/01/2018 προς την ΕΑΑΔΗΣΥ του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας που παρέχει οδηγίες για το πιστοποιητικό του ΣΕΠΕ που απαιτείται στους διαγωνισμούς σχετικά με τις πράξεις επιβολής προστίμου, το οποίο είδα οτι είναι και αναρτημένο στη σελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ αλλά είναι κλειδωμένο. Έχει κανείς πρόσβαση να μας ενημερώσει τι ακριβώς γράφει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2018 Στο συγκεκριμένο δεν έχω, αλλά υπάρχει (υποθέτω) το παρακάτω ανάλογο από τον ΣΑΤΕ. 2017SATE-31854.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα