Τασούλα2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 καλησπέρα! τελικά διευκρινίστηκε το τι εννοούμε όταν λέμε μέγιστος αριθμός ορόφων στο σύστημα διαχείρισης αυθαιρέτων? το πατάρι και το υπόγειο (όταν αυτό είναι ξεμπαζωμένο) νοούνται σαν όροφοι? σύμφωνα με την οικοδομική άδεια ο αριθμός ορόφων, ή τελικά όσοι έχουν κατασκευαστεί?
Τασούλα2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 καλημέρα! επειδή δεν μπορώ να συνεχίσω να περνάω σχέδια και αρχεία στο σύστημα, μπορεί κάποιος να μου δώσει απάντηση?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Περισσότερες λεπτομέρειες πλιζ.Δε μπορείς στην ίδια δήλωση, σε καμία δήλωση?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (edited) "Όροφοι" είναι όλοι όσοι βρίσκονται πάνω από τη φυσική στάθμη του εδάφους (ναι η pilotis, όχι το δώμα). Προφανώς όχι τα υπόγεια και φυσικά όχι τα πατάρια. Edited Ιούλιος 25 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Τασούλα2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 καλημέρα! καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βασικά έχω τις εξής περιπτώσεις: 1. Όταν έχω υπόγειο του οποίου το δάπεδο βρίσκεται στην στάθμη που έπρεπε σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, αλλά έχει ξεμπαζωθεί, θεωρείται όροφος? 2. Η σοφίτα που ρυθμίστηκε με τον Ν.4014, θεωρείται όροφος? 3. Έχω οικοδομική άδεια, με ισόγειο κατάστημα, 3 ορόφους και δώμα. Το κατάστημα έχει πατάρι το οποίο ρυθμίζεται με τον 4014, και στην ταράτσα έχει κατασκευαστεί ακόμη ένα διαμέρισμα. Σε αυτήν την περίπτωση ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός ορόφων?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Προσωπική εκτίμηση (αλλά περιμένω να γράψουν και άλλοι συνάδελφοι): 1) Ναι 2) Ναι 3) 5
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 (edited) Θεωρούμε δηλαδή όροφο το ξεμπαζωμένο υπόγειο; Οπότε σε ένα διώροφο πάνε 3 όροφοι; Και εμείς σαν ΤΕ δεν μπορούμε να υπογράψουμε; Όταν τακτοποιούμε έναν ΗΧ σε ένα διαμέρισμα τι μέγιστο αριθμό ορόφων περνάμε; Edited Αύγουστος 5 , 2012 by Manolis gon
PERIKLIS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 af.civileng έχεις δικαίωμα υπογραφής μέχρι ΚΑΙ 8,5 μ. (χωρίς να υπολογίζεις την στέγη). Οπότε υπογράφεις οτιδήποτε μέχρι αυτό το ύψος.
cube Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Σε υπάρχον διώροφο κτίσμα προ του ' 75 υπάρχουν 2 όροφοι. Δέν έχει εξαντληθεί ο συντελεστής. Ποιός είναι ο μέγιστος αριθμός ορόφων? 2 ? η πρέπει να προσθέσω και ένα επιπλέον μελλοντικό όροφο με τον οποίο και εξαντλείται ο συντελεστής?
Than Eye Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Στο πεδίο «μέγιστος αριθμός ορόφων», όταν ρυθμίζουμε αυθαιρεσίες ενός διαμερίσματος μιας πολυκατοικίας, τι βάζουμε? Τον αριθμό ορόφων της πολυκατοικίας ή του διαμερίσματος?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα