george24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Ήθελα να ρωτήσω πως κάνετε την διαμορφωση εσωτερικής πλευράς λιθοδομής ώστε αυτή να σωβατιστεί. Δεν εχω ξανα ασχοληθεί με τέτοιου είδους κατασκευή και σκέφτομαι να κάνω μια εσωτερική επένδυση από τούβλο. Το θέμα είναι πως θα εισάγω τις ιδιότητες της τελικής μου διατομής, καθώς θα είναι μία μεικτή κατασκευή από λιθοσώματα-οπτόπλινθους.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Για ποιο λόγο να κάνεις εσωτερική επένδυση από τούβλο?? Αν φοβάσαι την συνάφεια βάλε πλέγμα σε όλη την επιφάνεια...
Earl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Ένα πλεγματάκι θα κάνει τη δουλειά όπως γράφει και ο Γιάννης!
george24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Να τοποθετήσω εσωτερικά πλέγμα και να σωβατίσω κατευθείαν πάνω σε λιθοδομή? Μου φαίνεται δύσκολα να το κάνει ίσιο ο μάστορας. Η πέτρα πρέπει να ναι αλφάδι.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Α! Πες ότι το πρόβλημα είναι η επιπεδότητα... Είναι παλιά η πέτρα? Γιατί δεν κάνεις μια αρμολόγηση να φαίνεται και πιο παραδοσιακό? Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία και γενικά περισσότερα στοιχεία ώστε να βοηθήσουμε?
george24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δεν είναι υπάρχουσα κατασκευή αλλά νέα.
maik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Βάλε ενα τούβλο για να μπορείς να περάσεις ανετα τα ηλεκτρικά σου ( ή και υδραυλικά ) . Επίσης μπορείς να βάλεις και θερμομόνωση ώστε να σου βγεί και ο ΚΕΝΑΚ.
george24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Μια δρομική τοιχοποιία κατα μήκος της εσωτερικής πλευράς. Απλά σκέφτομαι να την ενώσω με την λιθοδομή με την μόνωση και έναν κατακόρυφο αρμό και αυξάνοντας τα σενάζ ώστε να πιάσουν το τούβλο μαζί με την λιθοδομή. Απλά σκέφτομαι στους υπολογισμούς να μην λάβω το τούβλο υπόψην, κάτι που νομίζω είναι υπερ της ασφάλειας.
maik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Βάλε και μόνωση στην εξωτερική πλευρά του σενάζ και εισαι αψογος .
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 ...γιατί όχι γυψοσανίδα; πιο γρήγορα , πιο καθαρα και ίσως πιο φτηνά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα