christos1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Καλημέρα, ανοίγω νέο topic καθώς δεν μπορεσα να βρω κάτι σχετικό σε όλα τα προηγούμενα. Θέλω να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση αυθαίρετης εγκατάστασης προκατ κτιρίου κατοικίας 6x8m στις αρχές του 2010 σε τεμάχιο μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο (εκτός σχεδίου με Ε=650τ.μ.) Αλλάζει κάτι στην διαδικασία εάν είναι προκατασκευασμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 δε νομίζω. πάλι υπάγεται στο 4014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 δλδ εννοείς οτι έχεις "αυτοτελές τεμαχιο" με συμβόλαιο... ή, έχεις μέν ενα περιφραγμενο "τμημα" αλλά με τιτλο συμβολαίου "εξ αδιαιρέτου" σε μεγαλύτερο γήπεδο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 dimitri, αγροτεμαχιο αυτοτελες με συμβολαιο, δεν ειναι τμημα άλλου τεμαχίου. Βασικά η ερώτησή μου είναι σχετικά με το ΠΡΟΚΑΤ, δεν εχω απορια για το αγροτεμαχιο. Εκτος αν υπαρχει κατι που μου ξεφευγει και δεν το βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 νομίζω ότι υπολογίζεται κανονικά όπως μια κανονική κατοικία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 νομίζω ότι υπολογίζεται κανονικότατα αρκεί να είναι μόνιμα εδρασμένο στη θέση που είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα