kalivatsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Ψαχνω απο τις ομοε το τευχος 2 διατομες (με τα σκαριφηματα τους) του 2001 η' αν υπαρχουν μεταγενεστερες. Στην γγδε το download που προτεινεται δεν ειναι εγκυρο... Οποιος τις εχει ψηφιακα ας τις δημοσιοποιησει...η ας μου τις στειλει...ευχαριστω...σωτηρης Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
George_topo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Έχω το τεύχος αλλά είναι 9mb. Πως να στο στείλω;
kalivatsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Φίλε george_topo κάνε μία προσπάθεια μέσω email [email protected] Η αν μπορείς κάνε δημοσίευση εδώ. Ευχαριστώ πάντως
amair Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 τελικά στο έστειλε γιατί το έχω και εγώ αν το θέλεις
kalivatsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 φιλε amair δεν μου το εχει στειλει αν μπορεις...
amair Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Στο έστειλα σόρυ για την καθυστέρηση στείλε πμ αν δεν είναι οκ
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από το forum γιατί δεν το βάζετε στα downloads?
kvsl Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 καλησπέρα! ψάχνω και εγώ άμεσα το τεύχος 2 των διατομών ΟΜΟΕ. αν κάποιος το έχει please μπορείτε να m το στείλετε γιατί ειλικρινά επείγομαι! ευχαριστώ! Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ http://www.ggde.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=117 μην γράφεις με greeklish. Απαγορεύεται... Δες του κανόνες συμμετοχής
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα