iguana Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Έχω κλείσει 5 χρόνια από την απόκτηση του πτυχίου και απ'ότι με έχουν πληροφορήσει μπορώ λαμβάνοντας εργοληπτικό να μεταβώ από τον ΟΑΕΕ στο ΤΣΜΕΔΕ σαν εργολήπτης δημοσίων έργων. Έχει κάνει κάποιος την διαδικασία λήψεως εργοληπτικού (είναι η εγγραφή στο ΜΕΚ?? ) και εγγραφής στο ΤΣΜΕΔΕ για να με καθοδηγήσει? Να αναφέρω ότι αυτά τα 5 χρόνια έχω απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα με σύνταξη μελετών για οικοδομικές άδειες ,(έχω δηλαδή αποδεικτικά ) καθώς και μιας μελέτης οδοποιίας για ένα δήμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Πρέπει να είναι 5 χρόνια από την λήψη του πτυχίου η από την έναρξη εξάσκησης επαγγέλματος? Βασικά νομίζω το δεύτερο αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως ψάξε το… Καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikonsta Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 αγαπητέ φίλε... μόλις εγγραφείς και αποκτήσεις ΜΕΕΠ τότε κατόπιν κάνεις αίτηση στο ΤΣΜΕΔΕ με το αντίγραφο σου στο ΜΕΕΠ και΄θα γραφτεις κανονικά στο ΤΣΜΕΔΕ , με τίτλο : ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ και όχι σαν την αντίστοιχη ειδικότητα των συναδέλφων μηχανικών , πολιτικος , αγρονομος , μηχανολογοσ κ.λ.π.) , αυτα.... Καλή συνέχεια και καλή δύναμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει για την διαδικάσια εγγραφής στο ΜΕΕΠ? Τι δικαιολογητικά θέλει,πως πρέπει να τα μαζέψω , που τα υποβάλω κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Κοίτα εδώ: http://www.ypexd15.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Επειδή έχω μπερδευτεί , σχετικά με το ΜΕΚ και το ΜΕΕΠ ? Εγώ για ποιό πρέπει να κάνω αίτηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα