yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Ναι οι κασκαντέρ καλοί είναι...ριψοκίνδυνοι και συνήθως τους βγαίνει.. Τις απαντήσεις μου για το θέμα τις έδωσα στο #27 και #29. Καλή συνέχεια!
fear1976 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 φιλε μου μονο που οι απαντησεις σου ειναι εκτος τοπου και χρονου! μπορεις απλα σε παρακαλω να πεις ξεκαθαρα οτι εσυ δινεις στο θεμα μας εδω βεβαιωση νομιμοτητας??? κι εγω δεχομαι οτι δεν βαριεσαι να σε τρεχουν δικαστικα...(αντε εχεις και αδερφο δικηγορο και 0 εξοδα) τι πιστευεις οτι πρεπει να πεις στην ερωτηση του εναγοντα δικηγορου " ειναι νομιμως υφισταμενο?" ειναι??....
yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δεν θα ξανά απαντήσω. Μια ερώτηση μόνο, αφού το έχεις αποφασίσει να μην δώσεις βεβαίωση, γιατί ρωτάς τη γνώμη μας?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Εχουμε ξεφύγει από το θέμα...........
yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Όντως, έπεσα και εγω στη παγίδα που συνήθως κοροιδεύω στο φόρουμ...διαχειριστές ρίξτε σκούπα άφοβα στα δικά μου άσχετα.
fear1976 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 δεν νομιζω οτι ξεφυγαμε απο το θεμα αν δειτε το 1ο post ρωταει ξεκαθαρα η toula (οχι εγω συναδελφε yian) τι γινεται και τι να κανει... το ζητουμενο ειναι αν δινει βεβαιωση. προς το παρον μονο εγω κι ο yian εχουμε πει την αποψη μας εστω κι αν διαφωνουμε. δεν βλεπω γιατι ξεφυγαμε....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα