ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Ανοίγω αυτό το θέμα, που αφορά ταινίες μικρού μήκους που σας άρεσαν. Ξεκινάω με την ταινία Casus Belli του Γιώργου Ζώη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MgdsfRDxIeQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Ωραίο θέμα! Να παραθέσω και εγώ το κατιτίς μου! http://www.youtube.com/watch?v=E0lsarYTPs4 Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 08/10/1999 Σκηνοθεσία/Σενάριο: Δημήτρης Κουτσιαμπάσακος Από τις πιο ρεαλιστικές ταινίες για το στρατό! Τι θυμήθηκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 (edited) Smiling Fish by Jimmy(special award for the children's section at the 56th Berlin Film Festival in 2006) Edited Αύγουστος 16 , 2012 by Topap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Πολύ ωραίες οι προτάσεις των συναδέλφων! Μία ταινία του Νίκου Γραμματικού του 1993, την οποία είχα δει πιτσιρικάς σε θερινό σινεμά και μου είχε κάνει εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 "Validation" Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Δεν ξερω αν εχει μεγαλη σχεση με το θεμα, αλλα ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Καλτ ταινία γέλιου: James Δόντ, Επιχείρησις Ρωσομπλιέτ! OTiNaNAi Productions, 2007 (www.myspace.com/otinanaiproductions) Τα υπόλοιπα parts θα τα βρείτε εύκολα θέλω να πιστεύω.. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα