kokos01 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Καλησπερα. Προσφατα αγορασαμε ενα σπιτι του 82. Ο πατος σε μια ντουλαπα, που δεν ειχε επιπλεον θηκη ηταν χαλια και αναγκαστικα να τον αλλαξω. Οταν το εβγαλα, απο κατω βρηκα ενα σωρο απο σκουπιδια οικοδομης! ακομα και πακετα απο τσιγαρα που εχουν εξαφανιστει εδω και 10 χρονια!!!! Χαλια κατασταση. θα ηθελα να σας ρωτησω, πως μπορω να το γεμισω με μπετο, μονος μου, ετσι ωστε και μελλοντικα να εχω και ενα σημειο στηριξης για χρηματοκιβωτιο. Το κενο κατω απο την ντουλαπα ειναι 20(Υ)x60(Β)x140(Μ) cm περιπου.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 η ερώτηση που αναφέρεται? στον τρόπο επέμβασης, στο είδος του υλικού, που? Πάντως καταλαβαίνω ότι είναι ισόγειο και κάποιοι κάνανε οικονομία στα μπετά το 82.
kokos01 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Θελω να φτιαξω μονος μου το μειγμα και να γεμισω το κενο. Τι υλικα θα χρειαστω (+αναλογιες)? Δεν ειναι ισογειο. Ειναι σε πολυκατοικια στον 4ο.
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 τι σκοπεύεις να βάλεις στο χρηματοκιβώτιο; 1
kokos01 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 (edited) Νομιζω οτι δεν εχει σημασια τι θα βαλω μεσα. Οτι και να βαλω θα εχει αξια. Any help? Edited Αύγουστος 5 , 2012 by kokos01
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 αξία ε; και ψάχνεις από το ίντερνετ τζάμπα συμβουλές για κάτι που θα χει αξία; σωστόοοοοοος 5
kokos01 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Κάποιος αλλος που ξερει? Μια γνωμη ρωτησα.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο μάστορα ή κάποιον εργολάβο ή μηχανικό αν απαιτείται άδεια να σας δώσει τις συμβουλές που χρειάζονται για την δουλειά σας. Στο φόρουμ αυτό δεν δίνονται κατασκευαστικές οδηγίες. Το παρόν κλειδώνεται. Γιάννης
Recommended Posts