Pyrasfaleia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 ΤΟ άθροισμα εννοεί. Διαφορετικά σε ένα κτίριο 100 τ.μ. που ήταν όλο αυθαίρετο, ο λόγος αυτός θα ισούταν με 100/0= +άπειρο!!!
natasamarkop Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (edited) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Νόμιζα ότι το σκεφτόμουν λάθος! Για την επόμενη διευκρίνιση/επιβεβαίωση της σκέψης μου: σε αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία το ποσοστό αυτό υπολογίζεται ως προς το σύνολο του κτιρίου, έτσι δεν είναι? Edited Σεπτέμβριος 19 , 2012 by natasamarkop
Pyrasfaleia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Για κάθε ΔΕΔΟΤΑ αντιστοιχεί ένα και μόνο ένα κτίριο. Οπότε συμπεραίνω το ίδιο με σένα Νατάσα.
steve100 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ενα ξυλινο προκατασκευασμένο σπίτι σε ποιο δομικό τύπο κτιρίου ανήκει;
kg8980 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (edited) Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τότε που βγήκε το σχέδιο του ΤΕΕ και ακόμη περιμένουμε για κάτι επίσημο σχετικά με τα ΔΕΔΟΤΑ.... Εγώ πάντως ακόμη και τόσο καιρό μετά, έχω πολλές απορίες για συγκερκιμένες περιπτώσεις, σε ποια κατηγορία ανήκουν... και είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει το μυαλό μου γι αυτό... Έχω την εντύπωση ότι εισέπραξαν ότι εισέπραξαν και πλέον το θέμα του 4014 το έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού! Edited Νοέμβριος 20 , 2012 by kg8980
akius Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 τελικα με τη μελετη στατικης επαρκειας βγηκε ακρη? γιατι αν ειναι για 20-30 τμ παταρι σε 1500 τ.μ κτιριο να κανουμε ολοκληρη μελετη στατικης επαρκειας τοτε η αμοιβη δεν ειναι ουτε για τσιχλες θα το παω με την ΤΟΤΕΕ με καθε επιφυλαξη θα πω στους πελατες
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Μα δεν υπάρχει ΤΟΤΕΕ. Εγώ τους ενημερώνω, εγγράφως με υπογραφή τους, πως η στατική μελέτη που ίσως τελικά απαιτηθεί θα έχει πρόσθετο κόστος 1-2Κ (ανάλογα το κτίριο)
akius Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Μα δεν υπάρχει ΤΟΤΕΕ. Εγώ τους ενημερώνω, εγγράφως με υπογραφή τους, πως η στατική μελέτη που ίσως τελικά απαιτηθεί θα έχει πρόσθετο κόστος 1-2Κ (ανάλογα το κτίριο) καλα που μου τοπες ωραιος τροπος να μην βγουμε και αρπαχτικα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα