ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 ...και βλέπουμε γιατί θα 'χει και συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.pet Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (edited) Σας ευχαριστώ, αλλά το 30-06-2013 δεν είναι για όσα κατατεθούν τώρα? ισχύει και για τις περιπτώσεις που προανέφερα? Edited Δεκέμβριος 15 , 2012 by Manolis gon αλλαγή έτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Ισχύει για αιτήσεις από την αρχή του νόμου μέχρι 31/1/2013....και βλέπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.pet Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 οκ, ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniared Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Συγνώμη, για νέα άδεια χρειάζεται δεδοτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Τι ακριβώς ρωτάς xaniared; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (edited) ενα ξυλινο προκατασκευασμένο σπίτι σε ποιο δομικό τύπο κτιρίου ανήκει; Edited Φεβρουάριος 8 , 2013 by steve100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Σε νέα άδεια δε χρειάζεται δεδοτα αλά η παλιά καλή στατική μελέτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VASO9544 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Καλησπέρα. Έχω μπερδευτεί και εγώ με το ΔΕΔΟΤΑ. 'Εχω μια κάθετη ιδιοκτησία (μεζονέτα) τμήμα ενιαίου κτιρίου (διπλοκατοικία). Στο ΔΕΔΟΤΑ θα ελέγξω μόνο τη μεζονέτα μου ή όλο το κτίριο? Οι συνιδιοκτήτες βρίσκονται συνεχώς σε διαμάχη και δεν θέλω να μπλέξω. Τι τετραγωνικά θα βάλω στη συνολική δομημένη επιφάνεια? Και των δύο ιδιοκτητών (άδεια+αυθαίρετα) ή μόνο το δικό μου εφόσον υπάρχει κάθετη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Υπομονή.... Περιμένουμε απαντήσεις από το ΥΠΕΚΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα