PANARAPH Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα! Εχω μεζονέτα (κατοικία) η οποία αποτελείται από: Υπόγειο 70τ.μ εκ των οποίων τα 50τ.μ. είναι αυθαίρετα Ισόγειο 70τ.μ. νόμιμα Α όροφο 70τ.μ. νόμιμα Δώμα (Β όροφο) 40τ.μ. αυθαίρετα 1) Τί βάζω σαν επιφάνεια κάτοψης;; 2) Τί βάζω σαν συνολική δομημένη επιφάνεια;; Ευχαριστώ!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 15. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΤΟΨΗΣΣημειώνεται το εμβαδό της πλέον αντιπροσωπευτικής κάτοψης του κτιρίου. Εφόσον δεν γίνεται χρήση σχεδίων, το εμβαδό κάτοψηςυπολογίζεται κατά την εκτίμηση του Συντάκτη του Δ.Ε.ΔΟ.Τ.Α.16. ΟΛΙΚΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣημειώνεται το συνολικό εμβαδό του κτιρίου. Εφόσον δεν γίνεται χρήση σχεδίων, το συνολικό εμβαδό υπολογίζεται κατά την εκτίμηση τουΣυντάκτη του Δ.Ε.ΔΟ.Τ.Α. Στην επιφάνεια περιλαμβάνονται κατασκευές δώματος, πατάρια, σοφίτες, υπόγεια, υπόστυλοι χώροι κ.λπ., όχιόμως οι εξώστες.
PANARAPH Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Faethon11. Άρα θα βάλλω: Επιφάνεια κάτοψης 70τ.μ.; Ολική δομημένη επιφάνεια 250τ.μ.; Ευχαριστώ!
dpsemmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Τι ΔΕΔΟΤΑ βάζουμε για δήλωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης διαμερίσματος?
stek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Τι ΔΕΔΟΤΑ βάζουμε για δήλωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης διαμερίσματος? Λογικά 1...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Κι όμως, αν απαιτούνταν ΔΕΔΟΤΑ κατηγορίας 1 θα το ανέφεραν στις επεξηγήσεις, όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα. Το πιθανότερο είναι να το ...ξέχασαν..... Μάλλον όμως θέλει ΔΕΔΟΤΑ κατηγορίας 2..... Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό το φτιάξω. Χωρίς κι αυτό βεβαίως να είναι απολύτως σίγουρο.....
dpsemmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν Ιάσονα, γιατί είναι το μόνο που αναφέρεται σε οριζόντια ιδιοκτησία. Γαμώ τη ξεφτίλα μου ποιος θα απαντήσει κάποτε σε όλα αυτά τα ερωτηματικά?? Υπ΄όψιν δε ότι επισήμως δε βγήκε κάποιος να πει ότι αυτά τα ΔΕΔΟΤΑ του ΤΕΕ θα χρησιμοποιηθούν!!!! και υποτίθεται ότι μέχρι Σεπτέμβρη πρέπει να τελειώσουμε!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Προσωπικά τώρα δεν θα κάνω απολύτως τίποτα. Θα περιμένω μέσα στο καλοκαίρι μήπως και πουν κάτι...... Θ' αρχίσω 1.9 και ελπίζω ότι θα τα τελειώσω όλα μέχρι 25.9.........
stek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Εγώ τα ανεβάζω όλα τώρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΤΕΕ και ΑΝ αλλάξει κάτι στην πορεία, ακυρώνω τα ανεβασμένα αρχεία και ανεβάζω τα καινούρια. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά προσωπικά μέχρι να ξεφορτωθώ όλη αυτή τη διαδικασία με τα αρχεία από πάνω μου το έχω "βάρος"... Για το #181 καμιά ιδέα;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 (edited) Στο σχέδιο οδηγίας λέει: 1. ‘Oλες οι αυθαίρετες κατασκευές για τις οποίες κατά το εδάφιο β της παρ.3 του άρθρου 24 απαιτείται η συμπλήρωση και η υποβολή δελτίου δομικής τρωτότητας και οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στις κατηγορίες των παρ.1 και 2 της παρούσας. Το συγκεκριμένο εδάφιο όμως λέει για την υποβολή των δικαιολογητικών και τις προθεσμίες. Η διαμερισμάτωση δεν μπορεί να είναι άλλο ΔΕΔΟΤΑ πλην του 1 αφού τα άλλα δύο ζητάνε το ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ / ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. Εγώ μέχρι στιγμής στο ΔΕΔΟΤΑ 1, κλίνω... Edited Ιούνιος 14 , 2013 by Faethon11
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα