ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Μάλλον ΔΕΔΟΤΑ κατηγορίας 3ββ και βεβαίως μελέτη στατικής επάρκειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 καμμια ιδεα κανεις? Σιγά βρε Μάρθα, έχω κάνει δημοσίευση πριν τη δικιά σου να προσπεράσεις τα υπόλοιπα ποστ και να ζητάς απαντήσεις, δε περιμένεις λίγο τη σειρά μου που δικαιούμαι και μετά να έρθει η δικιά σου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 συγγνωμη Arche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Περίπτωση όπου σε μπαλκόνι έχει κτιστεί wc με ελαφρά υλικά, τσιμεντοσανίδες, ημιυπαίθριος έχει κλείσει με τζαμαρία και υπόγειο έχει αλλάξει χρήση χωρίς να έχει πειραχτεί ο φ.ο. ή οι τοιχοποιίες είναι ΔΕΔΟΤΑ 1 ? Νομίζω είναι σαφές οι οδηγίες αν μετατραπει εξώστης σε χώρο κύριας χρήσης ή βοηθητικής με απλά υλικά, όπως υαλοστάσια τότε είναι ΔΕΔΟΤΑ 1 ! Εγώ θα έβαζα ΔΕΔΟΤΑ 2 μια και καλή γιατί έχεις και αλλαγή χρήσης στο υπόγειο, η οποία δεν μπαίνει στο ΔΕΔΟΤΑ 1 (απ' όσο έχω καταλάβει). Είμαστε 3 μήνες πριν τη λήξη της διαδικασίας και ακόμα κάνουμε εικασίες... Και απ' όσο όλα δείχνουν θα συνεχίσουμε να κάνουμε εικασίες για πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Το ΔΕΔΟΤΑ 2 δεν αναφέρεται σε "αλλαγές χρήσεις". Αφορά μόνον "αυθαίρετες κατασκευές" σε οριζόντιες ή κάθετες αυτοτελείς ιδιοκτησίες σε κτίριο το οποίο έχει ανεγερθεί με οικοδομική άδεια. Μάλλον είναι ΔΕΔΟΤΑ 3αα το θέμα του φίλου μας Arche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Πάντως η αλλαγή χρήσης είναι ένα μεγάλο κομμάτι των τακτοποιήσεων βάσει του Ν.4014 και κανονικά θα έπρεπε να το είχαν αναφέρει ξεκάθαρα μέσα στις κατηγορίες των ΔΕΔΟΤΑ. Καλά είμαι σίγουρος πως σε μελλοντικούς ελέγχους στις υποβληθείσες δηλώσεις, θα βρεθούν μηχανικοί να έχουν βάλει ΔΕΔΟΤΑ 1 και 2 και 3αα (όλες τις περιπτώσεις δλδ) για αλλαγή χρήσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Το αναφέρει!!!! Οι αλλαγές χρήσεις πάνε ή με ΔΕΔΟΤΑ 1 ή με ΔΕΔΟΤΑ 3 (κι αν έχουμε κτίριο όχι κατοικίας και μελέτη στατικής επάρκειας). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 (edited) κατηγορία 3 Οι αυθαίρετες αλλαγές χρήσης πλην των περιπτώσεων τ ης κατηγορίας (1) εφόσον λόγω της αλλαγής χρήσης προκύπτει διαφοροποίηση των προβ λεπο'ένων φορτίων της αρχικής μελέτης. Αναλόγως τώρα άμα είσαι στο ββ ή στο αα, κάνεις ή όχι στατική επάρκεια. edit με πρόλαβες Ιάσονα. Edited Ιούνιος 26 , 2013 by ssouanis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Ευχαριστώ και τους δυό σας, για τις απαντήσεις, και οκ Μάρθα, δεν υπάρχει παρεξήγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Ευχαριστώ παιδιά για την υπόδειξη της αλλαγής χρήσης.. Προφανώς εκ παραδρομής δεν το πρόσεξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα