Θήτα Γάμμα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Θέλω να προστατέψω το μπετόν της ταράτσας και να αποφύγω ενδεχόμενες υγρασίες. Έχω ακούσει για την αποτελεσματικοτητα τους εξής μείγματος: Ανακατεύουμε στο μείκτη κόλλα πλακιδίων, λευκό τσιμέντο, ψαρόκολλα και στερεωτικό γαλάκτωμα. Έχετε υπ΄όψη σας αυτή την πατέντα; Λέει τίποτε; Αν όχι τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ, Θήτα Γάμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Υπάρχουν πολλές και δοκιμασμένες στο χρόνο λύσεις με διάφορα συστήματα υλικών. Αυτή η πατέντα δεν μπορεί να δώσει αποτελέσματα βάσει της επιστήμης υλικών για μόνωση και προστασία. Για προστασία μπετού και αποφυγή υγρασίας όπως λέτε δείτε λύσεις γαλβανικής προστασίας, υγρομόνωσης, υδροφοβισμού κλπ Η πιο συνηθισμένη λύση είναι η ταυτόχρονη υγρομόνωση και θερμομόνωση του δώματος. Σε περίπτωση πάντως που δοκιμάσετε το σύστημα που αναφέρετε να μας πείτε τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Θέλω να προστατέψω το μπετόν της ταράτσας και να αποφύγω ενδεχόμενες υγρασίες. Έχω ακούσει για την αποτελεσματικοτητα τους εξής μείγματος: Ανακατεύουμε στο μείκτη κόλλα πλακιδίων, λευκό τσιμέντο, ψαρόκολλα και στερεωτικό γαλάκτωμα. Έχετε υπ΄όψη σας αυτή την πατέντα; Λέει τίποτε; Αν όχι τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ, Θήτα Γάμμα H καλύτερη μόνωση μπορεί να γίνει μόνο με αυτοψία από μηχανικό, και η πρότασή του θα κριθεί με βάση την αποτελεσματικότητα, την ποιότητα, και το κόστος. Αλχημίες που προτείνουν διάφορα μαστόρια και οι γείτονες, συνήθως στοιχίζουν πολύ περισσότερο και το αποτέλεσμα είναι πάντα προβληματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Θέλω να προστατέψω το μπετόν της ταράτσας και να αποφύγω ενδεχόμενες υγρασίες. Έχω ακούσει για την αποτελεσματικοτητα τους εξής μείγματος: Ανακατεύουμε στο μείκτη κόλλα πλακιδίων, λευκό τσιμέντο, ψαρόκολλα και στερεωτικό γαλάκτωμα. Έχετε υπ΄όψη σας αυτή την πατέντα; Λέει τίποτε; Αν όχι τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ, Θήτα Γάμμα την ψαρόκολλα τι την θέλει!!!!!!! και πως θα την αναμείξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 H μίξη γίνεται με επιτυχία στον μείκτη. H ψαρόκολλα χρησιμοποιείται σε επισκευές ξύλινων μουσικών οργάνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beto Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Θέλω να προστατέψω το μπετόν της ταράτσας και να αποφύγω ενδεχόμενες υγρασίες. Έχω ακούσει για την αποτελεσματικοτητα τους εξής μείγματος: Ανακατεύουμε στο μείκτη κόλλα πλακιδίων, λευκό τσιμέντο, ψαρόκολλα και στερεωτικό γαλάκτωμα. Έχετε υπ΄όψη σας αυτή την πατέντα; Λέει τίποτε; Αν όχι τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ, Θήτα Γάμμα Η πιο εύκολη λύση κατα τη γνώμη μου είναι η εφαρμογή ενος εμποτιστικού γαλακτώματος για υδροφοβοποίηση. Η εφαρμογή είναι απλή και γρήγορη με πολύ καλά αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Η πιο εύκολη λύση κατα τη γνώμη μου είναι η εφαρμογή ενος εμποτιστικού γαλακτώματος για υδροφοβοποίηση. Η εφαρμογή είναι απλή και γρήγορη με πολύ καλά αποτελέσματα Με υδροφοβισμο, υγρομονωση δεν κανεις. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 υδροφοβοποίηση είπε, όχι υδροφοβισμό. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Τι ειναι παλι τουτο?? Το ιδιο πραγμα ειναι. Υδροβοβισμος (πες το υδροφοβοποιηση αν θες) υγρομονωση δεν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 υπάρχει και η υδροφαβοποίηση με βάση φάβα και ψαρόκολλα. Χρησιμοποιείται συχνά σε μαζονέτες που κατασκευάζουν οι σύγχρονοι εργολάβοι της επαρχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα