Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεγάλες αποκλίσεις-λάθη αρχικών αδειών


Recommended Posts

Θα παρακαλούσα από κάποιο συνάδελφο να με απαντήσει στα εξής;

 

Εάν παρατηρούνται λάθη σε αρχικές άδειες ποιά θα είναι η δική μας τακτική και κυρίως αναφέρομαι σε άδειες με οριζόντιες συστάσεις (πολυκατοικίες). Παρατηρούνται π.χ., λάθη σε υπολογισμούς όπως και σε διαστάσεις των σχεδίων με συνέπεια να δημιουργούνται νέες αυθαιρεσίες από αυτές που πάμε να τακτοποιήσουμε, στις οποίες βέβαια δεν έχουμε την εξουσιοδότηση να δείξουμε καθώς θα εμπλέξουμε και άλλους συνιδιοκτήτες.

Θα πρέπει να στείνουμε από την αρχή καινούριο Δ.Κ. (άρα σε αντίθεση με αυτό που ζητάνε δηλ. το εγκεκριμένο της αδείας) και καινούρια σχέδια αποτύπωσης?

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ακόμα στους υπολογισμούς έχουν γίνει λάθος εμβαδομετρήσεις οικοπέδων με συνέπεια να χρειάζεται καινούριο Τοπογραφικό. Που θέτουμε το όριο της εργασίας μας και τι θέτουμε ως βάση? Σας το λέω αυτό διότι έχω ακούσει απο συναδέλφους και την άποψη ότι απο την στιγμή που έχω την αρχική εγκεκριμένη άδεια απο Πλεοδομία θα θέτω αυτή σαν αρχή ασχέτως εάν παρατηρούνται λάθη, πράγμα βέβαια που δεν στέκει διότι θα πρέπει να αρχίσω τα μαγειρέματα.

 

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται φίλε μου ότι μηχανικός χωρίς τις βασικές γνώσεις μαγειρικής δεν μπορεί να προκόψει στην ελληνική εικονική πραγματικότητα, τις διάφορες συνταγές πρέπει να τις παίζει στα δάχτυλα. Δεν βλέπεις τι γίνεται, που όλοι στροβιλίζονται προσπαθώντας να πιάσουν την ουρά τους.

Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου, βάλε το κεφάλι σου κάτω, διάλεξε μια συνταγή και εκτέλεσέ την.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.