ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2008 Αληθευει οτι κοστιζει 3ψηφιο νουμερο μονο; Ρωτησες; Κατι τετοιο ειχα δει καπου..
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2008 ισχυει. μαζι με ΦΠΑ 3ψηφιο μονο για νεους μηχανικους.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Αν και φαινεται προφανης η απαντηση, δεν δουλευει με autocad LT, ετσι; Θελει την κανονικη εκδοση;
CVENG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Ποσο καιρο εκανε να ερθει, απο την στιγμη που το ζητησες (τηλεφωνικα ή με e-mail) ?
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 e-mail 4 εργασιμες μερες.
iogeo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 ρε συ sundance ανέβασε καμιά φωτό να δούμε πάνω κάτω τι παίζει!
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 δυσκολο να βγαλετε συμπερασμα με μερικες φωτο. το cd ειναι πολυ αναλυτικο με το demo. προτεινω να στειλετε ενα mail στον κ. Νατση και θα το εχετε αμεσα. ειναι παντως απροσδοκητα πληρες εργαλειο-πολλες,πολλες δυνατοτητες για καποιες φωτο ισως το κανει ο εκδοτης του προγραμματος αν παρακολουθει τη συζητηση.
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Οποτε το κάνεις unistall πρέπει να ξαναπάρεις κωδικούς... Το έχω και εγώ το πρόγραμμα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν δεν αλλάξεις σκληρό δίσκο, ο κωδικός παραμένει πάντα ο ίδιος... Πάντως η καινούργια έκδοση που σχεδιάζει τους τοίχους με 2 γραμμές κατευθείαν προσωπικά με δυσκολεύει, ειδικά σε περιπτώσεις που η κάτοψη δεν ειναι τετραγωνισμένη. Θα προτιμούσα να είχαν κρατήσει και τον παλιό τρόπο σχεδίασης τοίχων που μετέτρεπε από απλές γραμμές.
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 sundance, νομίζω ότι εργάζεσαι Τρίκαλα έτσι? εγώ χρησιμοποιούσα Cadware το οποίο μου δημιουργούσε κάποι προβληματάκια σε τομές και όψεις και μετά αγόρασα το Κτίριο το οποίο είναι αρκετά λειτουργικό. επίσης, το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι συνάδελφοι στα Τρίκαλα και δε θα έχει αλλαγές σε γραμματοσειρες κ λπ αν πάρεις κάποιο αρχειο από συνάδελφο, θα έχεις τεχνική υποστήριξη από κοντά με ένα τηλέφωνο ή μία επίσκεψη και είναι και οικονομικό
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα