dimidomo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2021 Καλησπέρα Γνωρίζεται αν σε "προμήθεια" μπορεί να γίνει αύξηση των ποσοτήτων κατά την διάρκεια της προμήθειας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Καταργήθηκαν οι συνοπτικοί διαγωνισμοί για τα δημόσια έργα? Πλέον γίνονται μόνο ηλεκτρονικοι διαγωνισμοί για έργα άνω των 30.000 και απευθείας αναθέσεις εως τις 30.000 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIGIO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2021 Ναι οι συνοπτικοι διαγωνισμοί διαγωνισμοί έχουν καταργηθεί. Απευθείας αναθέσεις μέχρι 30000 για προμήθειες, εργασίες και έργα γενικα. Για κάποιες περιπτώσεις εργων η απευθείας ανάθεση μπορεί να φτάσει τις 60000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2021 On 25/9/2021 at 8:24 ΠΜ, SIGIO said: Ναι οι συνοπτικοι διαγωνισμοί διαγωνισμοί έχουν καταργηθεί. Απευθείας αναθέσεις μέχρι 30000 για προμήθειες, εργασίες και έργα γενικα. Για κάποιες περιπτώσεις εργων η απευθείας ανάθεση μπορεί να φτάσει τις 60000. η απευθειας αναθεση γινεται με καποια αντικειμενικα κριτηρια ή κατα βουληση των Φορεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2021 5 ώρες πριν, Paul_Mix said: η απευθειας αναθεση γινεται με καποια αντικειμενικα κριτηρια ή κατα βουληση των Φορεων? Κατα βουληση (χωρις γνωμοδοτηση συλλογικου οργανου)με δυο προυποθεσεις 1) Το συνολικο ποσο ανα ετος να μην υπερβαινει το 10% των συνολικων πιστωσεων 2) Δεν μπορει να αναθετει για τους επομενους 12 μηνες συμβαση στον ιδιο αναδοχο. (βλ για λεπτομερειες Ν4825/21 αρθρο 50) 5 ώρες πριν, Paul_Mix said: η απευθειας αναθεση γινεται με καποια αντικειμενικα κριτηρια ή κατα βουληση των Φορεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2021 Σε έργο που χρηματοδοτείται από πρόγραμμα, μου ζήτησαν να πληρώσω την κράτηση 0,02% υπέρ Δημοσίου για το ΕΣΗΔΗΣ. Πώς πληρώνουμε αυτή τη κράτηση? σε κάποιο λογαριασμό σε Τράπεζα ή με κάποιο κωδικό στην ΔΟΥ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2021 Για δες στην σελίδα 10 νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 αυτό αφορά τη κράτηση υπέρ ΕΑΑΔΗΣΥ, τώρα μου ζήτησαν την κράτηση 0,02% υπέρ του Δημοσίου για το ΕΣΗΔΗΣ, άρθρο 36 παρ. 6 Ν.4412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Αυτή η κράτηση δεν παρακρατείται από την πληρωμή? Θέλω να πω, πρέπει να το αποδώσεις εσύ κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2021 Nαι παρακρατείται, αλλά μου ζήτησαν να το προπληρώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα