dimidomo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Καλησπέρα. Ερώτηση που με βασανίζει χρόνια τώρα. Υπάρχουν κάποια πρότυπα Βάση των οποίων πρέπει να γίνονται οι λογαρισμοί, οι ΑΠΕ κλπ;
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 3 ώρες πριν, dimidomo said: Καλησπέρα. Υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω αν είναι επίσημα. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι, εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια, οι Υπηρεσίες τα αποδέχονται. Και τα σχετικά λογισμικά (που τα έχουν και οι Υπηρεσίες), τα παρουσιάζουν ακριβώς έτσι. 1
dimidomo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Καλημέρα. Από που μπορώ να τα προμηθευτώ;
kfil Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Όντως υπήρχαν σε έντυπη μορφή και τα πούλαγαν π.χ βιβλιοπωλεία. Επειδή δε ήταν τυποποιημένα βοηθούσε και τις υπηρεσίες στον έλεγχο. Τώρα εξαρτάται από το πρόγραμμα του καθ ένα.
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 @kfil έχεις παραπάνω πληροφορίες? (τί, ποιός, πού?)
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 6 ώρες πριν, dimidomo said: Από που μπορώ να τα προμηθευτώ; Αν εννοείς λογισμικό, πες μου να σου στείλω με π.μ. Συνιστώ δε ανεπιφύλακτα, σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται σοβαρά με δ.ε., να χρησιμοποιούν λογισμικό. Η δαπάνη του αποσβέννυται πολύ εύκολα και αποτελεί ένα ασφαλές εργαλείο.
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 @tetris αν δεν σου κάνει κόπο στείλε και σε εμένα π.μ.
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 4 hours ago, tetris said: Συνιστώ δε ανεπιφύλακτα, σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται σοβαρά με δ.ε., να χρησιμοποιούν λογισμικό. Η δαπάνη του αποσβέννυται πολύ εύκολα και αποτελεί ένα ασφαλές εργαλείο. Συμφωνώ και επαυξάνω Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με έναν προϋπολογισμό 9-10 σελίδες Μειώνεις τα λάθη από τις πράξεις στρογγυλεύσεις κτλ και γλιτώνεις τον χρόνο των μορφοποιήσεων..+ οτι κάνεις export και το στέλνεις στην επίβλεψη για έλεγχο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα