nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Οκ....θνξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Ρε παιδιά πείτε τα ανοιχτά τα προγράμματα, δεν είναι διαφήμιση αυτό. Και σε άλλους τομείς αναφέρουμε ποργράμματα. Να ρωτήσω κάτι. Σε ατομική εργοληπτική επιχείρηση, μπορεί να κατεβαίνει σε διαγωνισμούς συγγενικό πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή πληρεξούσιο ή οτιδήποτε άλλο ? Μου φαίνεται περίεργο να μην μπορεί να καταθέσει τα χαρτιά κάποιος εξουσιοδοτηθείς συγγενής - φίλος - συνάδελφος. Θα το έψαχνα περαιτέρω. Ρώτα τα άτομα που είναι συνήθως επιτροπή διαγωνισμού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 (edited) Ρε παιδιά πείτε τα ανοιχτά τα προγράμματα, δεν είναι διαφήμιση αυτό. Και σε άλλους τομείς αναφέρουμε ποργράμματα. Να ρωτήσω κάτι. Σε ατομική εργοληπτική επιχείρηση, μπορεί να κατεβαίνει σε διαγωνισμούς συγγενικό πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή πληρεξούσιο ή οτιδήποτε άλλο ? Για το 2ο, εξαρτάται από τονν τύπο της διακήρυξης. Edited Σεπτέμβριος 2 , 2016 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 η δεύτερη σελίδα αφόρα διαγωνισμούς με προκήρυξη τύπου Α είναι συνήθως για προχείρους διαγωνισμούς με κατάθεση δικαιολογητικών και προσφοράς στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας σε αυτές μπορεί να κατατεθεί η προσφορά ακόμα και με κουριερ ή να την κατάθεση οποιοσδήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 (edited) Η διακηρυξη τυπου Α αφορα εργα >5286000 ευρω .Κανονικοι διαγωνισμοι και οχι προχειροι υπαγομενοι στο Ευρωπαικο Δικαιο "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (Τύπος Α) Για έργα που εμπίπτουν λόγω προϋπολογισμού στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17." Edited Σεπτέμβριος 3 , 2016 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 Ατομικος εργοληπτης ποτέ δεν εκπροσωπειται σε διαγωνισμο απο αλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Αν είναι ατομική όχι. Αν είναι εταιρία πρέπει να το αναφέρει το καταστατικό ότι μπορεί να εκπροσωπήσει την εταιρεία Να προσθέσω οτι πρεπει ταυτοχρονα να ειναι και μελος της εταιρειας ή του ΔΣ (αναλογως τη μορφη της εταιρειας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisvach Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 MS excel. Πες μου αν θες να σου στειλω το εξελακι που χρησιμοποιω. Μήπως μπορώ να έχω κι εγώ το εξελάκι; Παρακαλώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Μήπως μπορώ να έχω κι εγώ το εξελάκι; Παρακαλώ πολύ... υπαρχει στα DOWNLOAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Μήπως μπορώ να έχω κι εγώ το εξελάκι; Παρακαλώ πολύ... Εγώ έχω ένα άλλο που με βολεύει περισσότερο. Στο στέλνω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα