JEK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 1. Αναφορικά με την στατική επίλυση ορθογωνικών δεξαμενών έχω να προτείνω την μέθοδο του Σκαρλάτου-6ο Συν.Σκυρ. 1983 τόμος ΙΙ. Εφαρμόζεται με επαρκή ακρίβεια σε ανοικτές ή κλειστές δεξαμενές,υπέργειες ή υπόγειες.Η δουλειά γίνεται με το χέρι και σου παρέχει εποπτεία για το τι κάνεις. 2. Σχετικά με τη σεισμική φόρτιση του νερού επαλληλίζω την υδροστατική πίεση με την υδροδυναμική του ΕΑΚ 5.3.γ.2. Εδώ για λόγους ευκολίας το παραβολικό διάγραμμα μετατρέπεται σε ισοδύναμο τριγωνικό.Το πρόσημό του είναι + και - ( δύο περιπτώσεις ). 3. Ένα καλό βιβλίο-λίγο παλιό- είναι το Design of Liquid Retaining Concrete Structures του Anchor. Επίσης και οι εκδόσεις της PCA για διάφορα είδη δεξαμενών. 3
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Υπάρχει πουθενά on line αυτό που λες συνάδελφε?
JEK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Δεν νομίζω συν., είναι παλιά μαζώματα αυτά. 32 χρόνια στατικά έχω στην πλάτη μου βλέπεις..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα