CHRIS27 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (edited) Καλησπέρα, Στο μπάνιο με βορεινό τοίχο έχουν τοποθετηθεί υαλότουβλα με ανοιγόμενο τμήμα, αν προχωρήσω στην αvτικατάσταση με παράθυρο και με καταγγείλουν για αλλαγή της πρόσοψης, τι πρόστιμο έχω? Edited Αύγουστος 22 , 2012 by CHRIS27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 ... αν προχωρήσω στην αvτικατάσταση με παράθυρο και με καταγγείλουν για αλλαγή της πρόσοψης, τι πρόστιμο έχω? Γιατί ρωτάς σε φόρουμ μηχανικών πώς να παρανομήσεις και πόσο θα σου κοστολογηθεί η παρανομία, αντί να ρωτήσεις πώς να το κάνεις νόμιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRIS27 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (edited) Φυσικά και ο σκοπός μου δεν είναι η παρανομία, αναδιατυπώνω λοιπον την ερώτηση, μπορώ να κάνω κάτι αποδεκτό απο την πολεοδομία?κατοικώ σε πολυκατοικία πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι βάσει καταστατικού? θα εκτιμούσα αν με βοηθούσατε να βρω μια άκρη στο προβλημα μου και οχι να κριτηκάρετε την ερωτηση μου. Aν θεωρήσατε κάτι προβλητικό ας τη διαγράψει ο administrator, Edited Αύγουστος 22 , 2012 by CHRIS27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Ο τοίχος είναι στο όριο του οικοπέδου; Αν ναι (που το βρίσκω πιθανό για να υπάρχουν υαλότουβλα), τότε ήδη υπάρχει παρανομία αφού είναι ανοιγόμενα. Αν όχι, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε έναν συνάδελφο και θα σας βρει τη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 τα παράθυρα στο όριο του οικοπέδου είναι παράνομα. τα ανοιγόμενα υαλότουβλα είναι η καλύτερη λύση και σου προτείνω να την αποδεχθείς και να συμφιλιωθείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear1976 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 @jbosdas δεν εχει τσακωθει με κανεναν ο ανθρωπος ακομη :mrgreen: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 ....με τα υαλότουβλα εννοώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (edited) . Edited Μάρτιος 10 , 2015 by georgios_m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Έχε κατά νου όμως ότι και ο όμορος της άλλης ιδιοκτησίας έχει το πλήρες δικαίωμα να κτίσει επί των ορίων του συμβατικό τοίχο (εκεί που θα είναι τα υαλότουβλα σου) οπότε τσάμπα τα λεφτά για τα υαλότουβλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (edited) σόρυ ρε διδόνη, τελικά βρήκα πιο κατάλληλο τόπικ για το ερώτημα αυτό, οπότε αν είναι μεταφερόμαστε εκεί και τα σβήνεις αυτά. (ανοίγματα με υαλότουβλα) βασικά ο γείτονας εκεί έχει ταράτσα και παίζει να μην έχει άλλο περιθώριο ανύψωσης. μπορεί να χτίσει ένα τοίχο ξέμπαρκο στον αέρα? πρέπει να είναι πολύ περίεργος για να χαλάσει κι αυτός άλλα τόσα λεφτά χα χα! και πρέπει να βγει άδεια από ότι φαίνεται. ε? Edited Μάρτιος 10 , 2015 by georgios_m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα