Superchem Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Γειά σας δυστυχώς έχασα την ταυτότητα του ΤΕΕ και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να βγάλω άλλη ταυτότητα και αν το ΤΕΕ μπορεί να μου δώσει καινούργια άδεια.
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Σίγουρα μπορείς. Αν και στο 90% των περιπτώσεων επαρκεί να γνωρίζεις τον αριθμό ΤΕΕ που έχεις και δεν σου ζητούν την ταυτότητα.
tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Η άδεια πάντως γράφει ότι δεν αντικαθίσταται αν χαθεί (ως χαρτί καταλαβαίνω)...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 καλά, υπάρχει και τέτοια περίπτωση, tpang; λίγο απίθανο μου φαίνεται-χωρίς να γνωρίζω το θέμα
basgoud Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 (edited) Συνήθως δίνεις την βεβαίωση ότι είσαι μέλος και ότι έχει εξωφλήσει την ετήσια εισφορά, συνήθως αυτό είναι αρκετό. Εγώ δεν θυμάμαι που έχω βάλει την δικιά μου μετά τόσα χρόνια. Edited Αύγουστος 26 , 2012 by basgoud
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Σιγά μην δεν βγάζουν....τι οικονομία στην πλαστικοποίηση και στο χαρτάκι κάνουν??
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 εχω βγαλει δυο φορες τη ταυτοτητα(λογω απωλειας).Χρειαζεται καμμια φορα για κανενα αντιγραφο απο τα αρχεια της πολεοδομιας/σιγα μην αφησω τη κανονικη ταυτοτητα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα