Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκριση εργασιών μικρής κλίμακας-Αναθεώρηση,Ενημέρωση

Recommended Posts

@Κομφούκιος καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να με κατατοπίσεις λίγο στο τι πρέπει να επιλέξω στο eadeies; Εκδίδεται αυτόματα; 

Edited by Artemiscv

• Απαντήσεις 178
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επιλέγεις «Εισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερης ηλεκτρονικής» και ως προγενέστερη ηλεκτρονική χρησιμοποιείς την πρώτη πράξη αναθεώρησης. 
Δεν έκανες την πρώτη αναθεώρηση ηλεκτρονικά;
Το ίδιο κάνεις και για τη δεύτερη, δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο.

• Thanks 1

Και εκδίδεται πάλι αυτόματα δηλαδή; Θεώρησα πως είναι πιο περίπλοκο και πρέπει να το εγκρίνει κάποιος..θα το δοκιμάσω έτσι λοιπόν, ευχαριστώ πολύ και πάλι!!

@Κομφούκιος εν τω μεταξύ είχα κάνει ερώτημα στο ΤΕΕ και με πήραν μόλις τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορεί να δοθεί παράταση για 2+1 και ότι η Υ.Α. εννοεί για τον ένα επιπλέον χρόνο πως χρειάζεται Τ.Ε. κ αίτηση του ιδιοκτήτη. Είναι ασάφεια λέει της Υ.Α. και παράταση μπορεί να δοθεί μόνο για ένα επιπλέον έτος..άντε τώρα να βγάλεις άκρη!

• Like 1

Επί της διαδικασίας:
Δεν έχει παραστεί ανάγκη να αιτηθώ δεύτερη παράταση, άρα δεν γνωρίζω κατά πόσον η ηλεκτρονική εφαρμογή δέχεται ως προγενέστερη ηλεκτρονική την πρώτη αναθεώρηση.

Επί της ουσίας:
Να προτιμάς απαντήσεις μέσω e-mail και να ρωτάς το όνομα αυτού που απαντάει. 
Για την ασάφεια στη διατύπωση των νομοθετικών διατάξεων, γενικά, έχουν δίκιο.
Όμως, αρκετές φορές οι απαντήσεις του ΤΕΕ είναι αβάσιμες.

• Thanks 1

Σε ΕΕΔΜΚ που έχει λήξει τον Ιούλιο και δεν έχω αναθεωρήσει... Θέλω να κάνω παράταση ισχύος και επιλέγω σε συνέχεια προγενέστερης κλπ μου βγάζει 

--Η άδεια έχει λήξει. Η αίτηση υποβάλλεται μόνο αν αφορά παράταση ισχύος αρθ.42 ή αν η άδεια χρήζει αυτοδίκαιης παράτασης βάσει νομοθετημάτων.

Μπορώ να κάνω παράταση ή πρέπει να βγάλω καινούργια?

Edited by WARE WARE
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

22 ώρες πριν, Κομφούκιος said:

Επί της διαδικασίας:
Δεν έχει παραστεί ανάγκη να αιτηθώ δεύτερη παράταση, άρα δεν γνωρίζω κατά πόσον η ηλεκτρονική εφαρμογή δέχεται ως προγενέστερη ηλεκτρονική την πρώτη αναθεώρηση.

Επί της ουσίας:
Να προτιμάς απαντήσεις μέσω e-mail και να ρωτάς το όνομα αυτού που απαντάει. 
Για την ασάφεια στη διατύπωση των νομοθετικών διατάξεων, γενικά, έχουν δίκιο.
Όμως, αρκετές φορές οι απαντήσεις του ΤΕΕ είναι αβάσιμες.

Τελικά το δοκίμασα και ενώ δέχεται ως προγενέστερη πράξη την αναθεώρηση όταν πας να την εκδώσεις σου έχει ως ημερομηνία λήξης την ίδια, άρα τελικά μπορεί να πάρει για 1 χρόνο επιπλέον παράταση και είναι όντως ασάφεια της Υ.Α. Οπότε πάμε για νέα άδεια..σχετικά με τις απαντήσεις του ΤΕΕ ενώ τους στέλνω email με παίρνουν τηλέφωνο και μου απαντάνε τηλεφωνικά πάντα για ευνόητους λόγους και πολλές φορές καταλαβαίνεις ότι δεν είναι σίγουροι για τις απαντήσεις τους..θα τους ζητήσω την επόμενη φορά να μου στείλουν γραπτώς την απάντηση να δω τι θα μου πουν.

• Like 1

10 λεπτά πριν, Artemiscv said:

Τελικά το δοκίμασα και ενώ δέχεται ως προγενέστερη πράξη την αναθεώρηση όταν πας να την εκδώσεις σου έχει ως ημερομηνία λήξης την ίδια, άρα τελικά μπορεί να πάρει για 1 χρόνο επιπλέον παράταση και είναι όντως ασάφεια της Υ.Α. Οπότε πάμε για νέα άδεια..σχετικά με τις απαντήσεις του ΤΕΕ ενώ τους στέλνω email με παίρνουν τηλέφωνο και μου απαντάνε τηλεφωνικά πάντα για ευνόητους λόγους και πολλές φορές καταλαβαίνεις ότι δεν είναι σίγουροι για τις απαντήσεις τους..θα τους ζητήσω την επόμενη φορά να μου στείλουν γραπτώς την απάντηση να δω τι θα μου πουν.

Σε πρόσφατη ερώτηση που πήραν τηλέφωνο να μου απαντήσουν και τους είπα για γραπτή απάντηση μου είπαν ότι λόγω απόκρυψης κάποιου στοιχείου από πλευράς του μηχανικού που ρωτάει δεν στέλνουν γραπτή απάντηση...κοινώς για να μη φέρουν ευθύνες...

@WARE WARE 

Το μήνυμα σημαίνει ότι δεν μπορούν να προστεθούν εργασίες επειδή η ΕΕΔΜΚ έχει λήξει.
Αντιθέτως, αίτηση παράτασης ισχύος μπορείς να υποβάλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.