Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα, συνάδελφος εχει εκδώσει ΕΕΔΜΚ η οποία δεν έχει ακόμα λήξει αλλά έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει και νέες εργασίες στις οποίες διαχειριστής της αίτησης θα είμαι εγώ..ποια ειναι τα βήματα ;

ευχαριστώ!

Edited by Patrick
  • Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Απόφαση με Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/47319/1946

Άρθρο 3 παρ. 6

"6. Για την αναθεώρηση έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας για παράταση ισχύος ή για αλλαγή επιβλέποντα ή λόγω προδήλου σφάλματος, απαιτείται αίτηση και τεχνική έκθεση μηχανικού. Για αναθεώρηση που αφορά σε εκτέλεση πρόσθετων εργασιών, επιπρόσθετα των ανωτέρω υποβάλλονται τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά"

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας,

έχω εκδόσει άδεια μικρής κλίμακας στην οποία δεν έχω καταθέσει σχέδιο διαχείρησης αποβλήτων. Μπορώ να την αναθεωρήσω / τροποποιήσω ώστε να το ρπσθέσω και να παραλάβουν τα υλικά καθαρέσεων για μονάδα ανακύκλωσης; Στο τεε αδειες δεν εμφανίζεται κάποια επιλογή για ήδη εκδοθείσα πράξη. Πρέπει να κάνω νεα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Βρήκα την λύση μόνος μου. Θέλει νέα αίτηση και εκεί εμφανίεται η αναθεώρηση. 

Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις-παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου συγχωνεύτηκαν. Αν προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης της αρχικής δημοσίευσης, χρησιμοποίησε την επιλογή  «επεξεργασία» και αν θέλεις να παραθέσεις τμήματα μηνυμάτων από περισσότερα posts επίλεξε "multiquote". Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

Edited by akis73
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα, σε ΕΕΜΚ με θεμα την ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΟΣ ΙΣΟΓΕΙΟΥ και ΑΛΛΑΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗΣ, η οποία έχει ολοκληρωθει, αλλα στην πορεία έγιναν και καποια άλλα πραγματα, κάποιο στέγαστρο κλπ, τα οποία δεν ειχαν συμπεριληφθει στην αρχική μελέτη και στον προϋπολογισμό, τι πρέπει να κανω για να τα εντάξω στην άδεια? πως μπορω να τα συμπεριλάβω, ωστε να ειναι ολα νομιμα και τα σχέδια ενημερωμένα?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μην δημιουργείς νέο θέμα χωρίς λόγο. Πρώτα έλεγξε αν υπάρχει ήδη θέμα με παρόμοιο περιεχόμενο, και αν υπάρχει, συνέχισε τη συζήτηση εκεί. Το θέμα σου έχει συγχωνευτεί με το υπάρχον. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

Edited by akis73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.