BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Πόντος στον Ιάσονα γιά το τελευταίο σχόλιο
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (edited) Αφού όλοι οι μηχανικοί σε όλοι την Ελλάδα βλέπουν ότι, δεν μπορούσαν να "φανταστούν" ένα πρότυπο κτίριο σε ένα πρότυπο οικόπεδο και να "δουλέψουν πάνω σε αυτό για να κάνουν ένα πλήρες Τοπογραφικό Διάγραμμα κι ένα πλήρες Διάγραμμα Κάλυψης για να μας το δείξουν και να μας βοηθήσουν, φωτορεαλιστική απεικόνιση θα έκαναν...... "Ξεπέτα"... το έλεγα όταν ήμουν πιτσιρικάς!!!! Edited Ιανουάριος 18 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ακόμα έτσι το λένε....+1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 αυτό το ΣΠ δεν έχει άλλα Ο.Τ; (μόνο 2 έχει 1
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (edited) μια παρατηρηση/5 σελιδες (μονο )σχολια.....για τον ΝΟΚ....πως θα ζησουμε απο την οικοδομη?με κανα ενεργειακο και καμια βεβαιωση?ουτε το μισο τσμεδε δεν πληρωνουμε.... Edited Ιανουάριος 18 , 2013 by mixyak790
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Οι αρχιτεκτονικές προεξοχές στην πρόσοψη , τι διαστάσεις μπορούν να έχουν και από τι ύψος και πάνω επιτρέπονται , όταν είμαστε στην ρυμοτομική ?
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 @BAS, Οι γενικοί περιορισμοί (σε τομή και κάτοψη) στην παρ. 3 του άρθρου 16. Ειδικώτεροι περιορισμοί για δρόμους ήπιας κυκλοφορίας ή καταστήματα στις παρ. 6 και 7 αντίστοιχα.
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Σύμφωνα με την παράγραφο 3 λοιπόν , μπορώ να έχω κατακόρυφη αρχιτεκτονική προεξοχή 7-10 εκ και έξω από την ΡΓ ,όταν βέβαια αυτή ταυτίζεται με την ΟΓ , σε ύψος χαμηλότερο των 3 μ. ? Θεωρητικά ο μόνος περιορισμός είναι η απόσταση του 0,5 μ. από το άκρο του πεζοδρομίου . Στο υπ' όψη κτίριο , επειδή η διάνοιξη του δρόμου έγινε μετά , έχω σκάλα με 4 σκαλιά επί του πεζοδρομίου , οπότε δεν έχω πρακτικό πρόβλημα .
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Οταν ο.γ.=ρ.γ. το υψος να ειναι τουλαχιστον 3,00μ απο την σταθμη του πεζοδρομιου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα