Arkan03399 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Συνάδελφοι καλημέρα ψάχνω αν έχει κάποιος τις προδιαγραφές της ΔΕΗ για εγκατάσταση Compact Υποσταθμού , ή ακόμα καλύτερα κάποια τεχνική περιγραφή εγκατάστασης ,άρθρο τιμολογίου σύμφωνα με αυτές .Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ,ευχαρίστω εκ των προτέρων .
teharada Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Καλησπέρα! Εννοείς Υ/Σ πλήρη (πίνακας Μ.Τ., Μ/Σ Ισχύος και πίνακας Χ.Τ.) σε μεταλλικό κιόσκι; Τι ακριβώς πληροφορίες ψάχνεις;
dimispap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Arkan03399 βρήκες τελικά τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα;; Γιατί ψάχνω κι εγω..
Arkan03399 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Ψάχνω κυρίως για εγκατάσταση σε εξωτερικό χώρο , Υ/Σ Μ/Τ σε κιόσκι τύπου οικίσκου . Συγκεκριμένα ψάχνω λεπτομέρειες για την κατασκευή της βάσης του οικίσκου ,την εισοδο των καλωδίων ,κτλ .Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάτι κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Dimispap έχω μια τεχνική περιγραφή που αφορά όμως μόνο το κιόσκι αν θέλεις να στο στείλω....
entelos afragkos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (edited) Από ότι ξέρω, δίνεις το ηλεκτρολογικό σχέδιο του υποσταθμού στον κατασκευαστή του οικίσκου και αυτός αφού συμφωνήσετε και κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του οικίσκου (είδος μετασχηματιστή, αν είναι με πανέλα τα τοιχώματα ή από λαμαρίνα, την πυρανίχνευση που χρειάζεται ο οικίσκος κλπ.) θα σου δώσει αυτός κατασκευαστικό σχέδιο του οικίσκου με βάρη, διαστάσεις, ανοίγματα πορτών, αποστάσεις από άλλα εμπόδια κλπ. Προσοχή, αν ο μετασχηματιστής είναι ελαίου χρειάζεται να κατασκευαστεί ελαιολεκάνη στο μπετό της βάσης του οικίσκου ( και εξυπακούεται ότι το κιόσκι σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να μπει πάνω από κάποια άλλη κατασκευή). Τέλος στο μπετό της βάσης χρειάζεται να μπει πλέγμα Δάρινγκ το οποίο θα συνδεθεί με την υπόλοιπη γείωση. (Ότι τύπο μετασχηματιστή και αν έχεις) Edited Σεπτέμβριος 16 , 2013 by entelos afragkos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα