avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Συναδελφοι γεια σας. Η εγω εχω αμνησια η κατι δεν παει καλα . Εχετε υπ'οψη σας αν και που αναφερεται οτι στο τοπογραφικο αδείας εκτος απο τα ομορα οικοπεδα πρεπει να αποτυπωσω και ολα τα αλλα που βρισκονται στο ΟΤ καθως και τις μαντρες τους , τα συρματοπλεγματα κλπ. ??? Γιατι στις προδιαγραφες της εγκυκλιου δεν βλεπω να λεει κατι τετοιο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 μόνο τα όμορα για το γνωστό λόγο τακτοποίησης. Περίγραμμα Ο.Τ. και το πολύ πολύ απέναντι απο το ακίνητο και σε 10 μέτρα βάθος. Εννοείται εαν μπορείς να δείξεις γραφικά όλα τα οικόπεδα κάνε το γιατι μάλλον έχεις πέσει σε στραβόξυλα. Κανονικά, μόνο περίγραμμα Ο.Τ. με όμορες διοκτησίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adavis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί ή έχω ξανακούσει αυτό που αναφέρεις. Εύχομαι τουλάχιστον να είσαι σε οικισμό με σχέδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Μου έχει ζητηθεί στην Πολεοδομία Αλμυρού το 1995, αλλά ασχολήθηκε ο τοπογράφος ο οποίος τελικά έκανε ότι του ζήτησαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Μου το ζήτησαν κι εμένα, αν και χωρίς να επιμένουν πολύ, στην Πολεοδομία Αργυρούπολης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Ποτέ δε μου ζητήθηκε και αν μου ζητηθούν ποτέ δεν θα το κάνω. Αν μου ζητηθεί εγγράφως .....θα το πάω αλλού το θέμα. Βρε avgoust πάλι καλά που δεν σου ζήτησε να αποτυπώσεις και τα όμορα ΟΤ με ότι έχουν μέσα....... ΕΛΕΟΣ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Ξέρω τι συμβαίνει!! Επειδή ο ελεγκτής της πολεοδομίας κάνει και δικά του τοπογραφικά ή θέλει να σου βγάλει την ψυχή ανάποδα για να σου διώξει τον πελάτη (και να τον μαζέψει αυτός) ή έχει να αποτυπώσει και αυτός ένα οικόπεδο στο ίδιο Ο.Τ. και βαριέται να το κάνει ο ίδιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 εκτός από τα όμορα 1) δεν απαιτείται 2) δεν πληρώνεται (βλ στο προγραμμα του ΤΕΕ) αν στα πρήξουν Google earth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα