Igga Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας.... Θέλω να κατασκευάσω ένα θάλαμο ψυγείου, οι διαστάσεις του είναι 2,90 μήκος, 2,40 ύψος και 0,90 βάθος. Για την κατασκευή του λέω να χρησιμοποιήσω εξωτερικά γυψοσανίδα πράσινη, για μόνωση DOW 80 χιλιοστών, να βάλω νευρομετάλ και να το σοβαντίσω και από πάνω πλακάκι. Ο μάστορας θέλει να βάλει εξωτερικά γυψοσανίδα, μετά dow, και εσωτερικά πάλι γυψοσανίδα και μετά λέει επειδή επιμένω να θέλω πλακάκι εσωτερικά λέει να βάλει τον στόκο που βάζουν στις τσιμεντοσανίδες και να μου κολλήσει το πλακάκι.... Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Λέμε να ρωτήσετε τον πολιτικό και τον μηχανολόγο μηχανικό που επιβλέπουν το έργο και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις εγκεκριμένες μελέτες...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 ποια θα είνια η χρήση του ψυκτικού θαλάμου? για τρόφιμα?
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Λέμε να ρωτήσετε τον πολιτικό και τον μηχανολόγο μηχανικό που επιβλέπουν το έργο και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις εγκεκριμένες μελέτες... Κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει ουτε ο ενας ουτε ο αλλος .. 1
Igga Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Η χρήση του θαλάμου θα είναι για αποθήκευση τυριών.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 (edited) Εμένα δεν θα μου απαντήσετε? Edited Σεπτέμβριος 6 , 2012 by Γιάννης
maneni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 ρωτησες κατι για να σου απαντησει? :mrgreen:
climaver Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Ο ψυκτικός θάλαμος γίνεται μόνο με πάνελ. Δες ένα link http://www.climaver.gr/products/exoplismos-katastimaton/psyktikoi-thalamoi
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δεν ειναι ωραιο με το καλημερα να κοτσαρουμε λινκ απο την εμπορικη ιστοσελιδα μας... λεω εγω τωρα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα