gt45gt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω την εξής απορία...μπορεί ένας τοπογράφος μηχανικός τε να υπογράψει διάγραμμα κάλυψης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Γενική περιγραφή κτιρίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt45gt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Ναι,γενική περιγραφή. Μόνο το περίγραμμα του κτιρίου,τους όρους δόμησης, τα πραγματοποιηθέντα στοιχεία,αποστάσεις απο όρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 δεν κατάλαβες τι ρώτησα φιλε μου. Το κτίριο που θες να αναλάβεις να κάνεις το ΔΚ τι είναι? 50 όροφοι πχ? Εμπορικό κέντρο? Αεροδρόμιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 4014 μπορείς να κάνεις ? Αν μπορείς , τότε μπορείς να κάνεις και το συγκεκριμένο . Νέας οικοδομής η προσθήκης όμως όχι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt45gt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 2 ισόγειες αγροτικές αποθήκες για νομιμοποιηση. Μόνο τα σχέδια απο εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δεν ξέρω , δεν νομίζω όμως , όπως δεν μπορούν και οι μηχανολόγοι . Εσύ θα κάνεις μόνο το τοπογραφικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Υπογράφει τα αντίστοιχα σχέδια, που θα υπέγραφε για έκδοση οικ. αδείας. Νομίζω ότι τα επαγγελματικά δικαιώματα του ΑΤΜ, του επιτρέπουν για τέτοια κατ/ευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Είναι ΑΤΜ ΤΕ και όχι ΑΤΜ ΠΕ , άρα δεν έχει δικαίωμα αρχιτεκτονικής μελέτης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 ΑΤΜ ΠΕ Γιατί οι ΑΤΜ έχουν δικαίωμα υπογραφής αρχιτεκτονικής μελέτης ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα