Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Ειμαι.. " εξαρτημένος χρήστης του FESPA", ξέρω καλά τι μπορει να κάνει & τι δεν μπορεί, εχω φτιάξει ecel-άκια .. που το συμπληρώνουν.. στρέψη διατρηση, ρηγμάτωση & κάποια στιγμή θα τα βγάλω, σε ολους εσάς τους .. "αμετανόητους" χρήστες αν και νομίζω οτι και η εταιρία κινειται προς αυτη την καταυθυνση (βλ. πεπερασμένα). Γειά σου συνάδελφε..αυτά τα excelaκια που έλεγες για εμάς τους εξαρτημένους χρήστες F-ESPA, έτσι ώστε να το κάνουμε και κτήμα μας μέσω του ΕΣΠΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_pa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Τελικά, τι θα λέγατε σε όποιον σκέφτεται να αγοράσει το Φέσπα τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Έχει βγει νέα έκδοση με ΚΑΝΕΠΕ... Τιμή 4ψήφια και συζητήσιμη για τους υπάρχοντες πελάτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Ειναι εξτρα module ή διαφορετικη εκδοση??? Προυποθετει την εκδοση με ΕΚ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Ναι σε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 (edited) Αρα εχουμε και λεμε. Πληρωνουμε: -ΕΚ -pushover -KANEΠΕ (εκτος και αν περιλαμβανει την pushover) YΓ δεν αγοραζουμε το statik καλυτερα... Edited Φεβρουάριος 13 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Αρα εχουμε και λεμε. Πληρωνουμε: -ΕΚ -pushover -KANEΠΕ (εκτος και αν περιλαμβανει την pushover) YΓ δεν αγοραζουμε το statik καλυτερα... Ασε... Αυτο ειναι καλη σκεψη για οσους δεν εχουν τωρα προγραμμα... Εμεις που ηδη δωσαμε 6-7000, να δουμε τι θα κανουμε... Καλη τυχη στις πωλησεις τους... Θα τη χρειαστουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Εμ saltapidas τι να σε κάνω! Βιάστηκες να τα αγοράσεις όλα μαζί! Εγώ ούτε EC δεν έχω πάρει ακόμα! Εδώ μπορεί και να ξέχασα που έχω βάλει και το hasp-ακι..................από την πολύ δουλειά! :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Χαχαχα ομοιοπαθής βλέπω ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 ΚΑΝΕΠΕ+Pushover είναι ένα, δεν πωλούνται χωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα