coeyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Γνωρίζει κανείς αν η LH έχει ανακοινωσει αν θα ετοιμάσει modules με τους ΕC 2 και EC 8 ??
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Επίσημα δεν ξέρω, αλλά από προφορική επικοινωνία πριν λίγο καιρό μου είπαν ότι έχουν ξεκινήσει... Τι να πω...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Από ενημέρωση που έχω, ετοιμάζουν αυτά τα Module για την καινουρια χρονιά
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δε νομίζω να υπάρχει εταιρεία που να μην τα ετοιμάζει.
dratsiox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Έτσι είναι, απλά η ερώτηση ήταν για την LH
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Ποσο λετε να την πληρωσουμε αυτη την αναβαθμιση??
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 xaxaxa....πηρες κ τα πεπερασμενα??? Λες το ΕΣΠΑ του 2010 να μας φτασει?
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 χαχαχαχαχα! μεταξυ μας,φοβαμαι μην πληρωσουμε το προγραμμα εξ'αρχης...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Οχι ρε συ...αλλα κ γω φοβαμαι οτι θα μας δαγκωσουν γτ δεν μπορεις να κανεις αλλιως.... Δες σε καποιο τοπικ ο Χαρης ειχε γραψει ολες τις αναβαθμισεις ποσο τις εχει πληρωσει..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα