gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Να ρωτησω μια χαζομαρα? Σε εκτος σχεδιου χρειαζεται Δ.Κ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 σε περπτωση ασυμφωνιας διαγραμματος καλυψης και κατοψης της οικ.αδειας ποιο απο τα 2 λαμβανουμε υποψιν για να βγαλουμε τις αυθαιρεσιες που υπαρχουν;Θα επέλεγα το διάγραμμα κάλυψης ως "ισχυρότερο" εκ των αρχιτεκτονικών σχεδίων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Να ρωτησω μια χαζομαρα? Σε εκτος σχεδιου χρειαζεται Δ.Κ? "διάγραμμα κάλυψης υποβάλλεται για κάθε οικοδομήσιμο οικόπεδο ή γήπεδο" παρ. β αρ. 24 Ν.4014/11. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Έτσι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Αν ειναι μη αρτιο και μη οικοδομησιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Αυτό νομίζω μας κάνει με τις απαραίτητες διορθώσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Τελειαααααα. Αυτο ειναι. Βαζω το κειμενακι και ειμαι οκ. Ευχαριστω πολυ ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Εγώ απλά στέλνω μια σελίδα που λέω "Το οικόπεδο δεν είναι οικοδομήσιμο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Α, εγώ προσθέτω και ότι δεν είναι και άρτιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erizou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 eyxaristw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα