Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με ποιά σειρά πρέπει να γίνουν οι εργασίες ;


mntalia

Recommended Posts

Έχω σοβατίσει και βάψει εξωτερικά την οικοδομή. Θέλω να ρίξω τσιμεντοκονία με το χέρι και όχι με πρέσα για καλύτερα. Ο μπογιατζής μου είπε ότι καλύτερα μετά την τσιμεντοκονία να μπει και να ξεκινήσει σπατουλάρισμα(παρετίνη),τρίψιμο,αστάρωμα, το ίδιο και ο σιδεράς στα μπαλκόνια

και έπειτα να γίνει η τοποθέτηση των πλακιδίων διότι υπάρχει περίπτωση να πέσει καμιά σπάτουλα και να χτυπήσει στα πλακάκια. Ο πλακάς θέλει να κάνει την εργασία μέχρι να τελειώσει και η τοποθέτηση των πλακιδίων και μετά να μπει ο μπογιατζής.

Ποια είναι η σωστή σειρά; Πόσες μέρες θέλει να στεγνώσει η τσιμεντοκονία ώστε να τοποθετηθούν τα πλακάκια; Μένω στην Αθήνα και οι εργασίες θα ξεκινήσουν 20/9.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

ειμαι ακριβως στις ιδιες εργασιες. λοιπον πρωτα θα μπει ο μπογιατζης για τα σπατουλαριστα και τα ασταρωματα. μετα τσιμεντοκονας επειτα παλι μπογιατζης για ασταρωματα και ενα χερι (σε αυτα που δεν θα σπατουλαρει) μετα πλακατζης και μετα καπακι παλι ο μπογιατζης για το τελικο χερι.

 

υ.γ. ο καγκελας μπαινει και στο τελος απλα σου ειπε ετσι επειδη βαριεται να στρωσει κουβερτες βρεγμενες

 

υδραυλικα?

γυψοσανιδες?

ηλεκτρολογικα?

μαρμαρα κομπλε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.