Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα παράταση του Ν.4014 έως 31/01/2013


Recommended Posts

Η νέα παράταση όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΚΑ.

Ακολουθεί αναδημοσίευση από τα Νέα.

"Στις 31 Ιανουαρίου 2013 είναι καταληκτική ημερομηνία για τη ρύθμιση αυθαιρέτων, μετά την παράταση που δόθηκε, η 5η κατά σειρά, από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), λόγω της «δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείο.

 

Eπιπλέον, μέσω νομοθετικής παρέμβασης, αποφασίστηκε πως:

Για όσους πολίτες επιλέξουν την εφάπαξ καταβολή του προστίμου διατηρείται η έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό του. Για όσους πολίτες επιλέξουν να καταβάλουν το 30% του συνολικού ποσού προστίμου έως την 31η/01/2013 (σε παλιές και νέες δηλώσεις), παρέχεται έκπτωση 10% στο συνολικό ποσό. Αναστέλλεται μέχρι 31/01/2013 η απένταξη από τις ρυθμίσεις του νόμου καθώς και οι προσαυξήσεις για δηλώσεις που παρουσιάζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

· Επιτρέπεται η διενέργεια οιασδήποτε δικαιοπραξίας καθώς και η έκδοση σχετικής διοικητικής πράξης, χωρίς να είναι απαραίτητη η ολοσχερής εξόφληση του προστίμου, αλλά ενός ποσοστού 30 % αυτού μέχρι 31/01/2013 (παλαιών και νέων δηλώσεων).

· Δίνεται η δυνατότητα περαίωσης μέχρι 31/01/2013 με αποπληρωμή του εναπομείναντος ποσού όλων των εντάξεων που έγιναν με τον ν.3843/10 (τακτοποίηση Η/Χ και αλλαγών χρήσης) ανεξαρτήτως του ποσού του προστίμου που έχει καταβληθεί έως σήμερα."

Edited by servaios
Link to comment
Share on other sites

http://www.imerisia....pubid=112847009

 

Εδώ λέει ενδεχομένως β' φάση για μετά το πάσχα, αφαίρεση αδειών από μηχανικούς, ποινές φυλάκισης για ψευδή δήλωση, ενώ ξαφνικά το ΥΠΕΚΑ συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις του Στε περί δημοσίων εγγράφων κλπ. Εξακολουθούμε να μην πηγαίνουμε καλά

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.