ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 ναι είναι πολύ χρήσιμη για τον συνάδελφο, η μεταφορά της απάντησης του Μανώλη, εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton64 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 (edited) Συνάδελφοι μίa διόρθωση στην ορολογίa: κaτά το άρθρο 24 του Ν 2690/99 aίτηση θερaπείaς γίνετaι ότaν δεν είνaι δυνaτή άσκηση ειδικής διοικητικής ή ενδικοφaνούς προσφυγής. Η προσφυγή επί διοικητικών πράξεων σχετικών με aυθaίρετa, πaλιά στις επιτροπές του ΠΔ 267/98 κaι τώρa στο ΣΥΠΟΘA, είνaι ενδικοφaνείς, οπότε δεν φέρουν τον τίτλο "aίτηση θερaπείaς" Edited Οκτώβριος 7 , 2012 by anton64 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Tα παραπάνω από που τα έχεις αντιγράψει Μανώλη; Από την παρ.5δ Αρθ-29 του Ν-4067/12 ΦΕΚ-79/Α/9-4-12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 ευχαριστω παρα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPETROP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. σε πελάτη μου έχει βεβαιωθεί και έχει αποσταλεί από την εφορία πρόστιμο για πολεοδομικές παραβάσεις που είχε σε ακίνητο του, για το οποίο του είχε γίνει καταγγελία. έχω κάνει την υπαγωγή στον 4014/2011 και έχω πρωτοκολλήσει και άδεια νομιμοποιήσης στην πολεοδομία πολύ πριν του έρθει το ''ραβασάκι'' από την εφορία. το ερωτημά μου είναι πότε θα γίνει η διαγραφή του προστίμου ; με την δήλωση της υπαγωγής ή μετά την έκδοση της άδειας νομιμοποιήσης; γιατί ο άνθρωπος ούτε φορ. ενημερότητα δεν μπορεί να πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Οταν περαιωθεί η διαδικασία δηλαδή μετά την έκδοση της αδείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPETROP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 ευχαριστώ μανώλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gennikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 "Η βεβαίωση υπαγωγής/περαίωσης στη ρύθμιση 4014/11 ως προς την καταβολή του συνόλου του ενιαίου ειδικού προστίμου" που ζητείται σύμφωνα με την εγκύκλιο 17, εκτυπώνεται μόνο μετά την οριστική υποβολή? Δηλαδή εαν έχω εξοφλήσει το πρόστιμο αλλά δεν έχω ολοκληρώση την υπαγωγή δεν μπορω να κάνω αίτηση για διαγραφή προστίμου? Και όσοι έχουν επιλέξει διαδικασία δόσεων, συνεχίζουν να πληρώνουν πρόστιμα ενώ έχουν ενταχθει στον 4014? Link to comment Share on other sites More sharing options...
william Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνετια με αυθαίρετα κτίσματα που έχουν κατεδαφιστεί πριν τον 7ο/2011 αλλά υπάρχει ακόμη βεβαιωμένο πρόστιμο στη ΔΟΥ. Η αυθαίρετη κατασκευή μπορεί να δηλωθεί? και αν ναι γίνεατι η παραπάνω διαδικασία για την διαγραφή του απλήρωτου προστίμου? Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 "Η βεβαίωση υπαγωγής/περαίωσης στη ρύθμιση 4014/11 ως προς την καταβολή του συνόλου του ενιαίου ειδικού προστίμου" που ζητείται σύμφωνα με την εγκύκλιο 17, εκτυπώνεται μόνο μετά την οριστική υποβολή? Δηλαδή εαν έχω εξοφλήσει το πρόστιμο αλλά δεν έχω ολοκληρώση την υπαγωγή δεν μπορω να κάνω αίτηση για διαγραφή προστίμου? Και όσοι έχουν επιλέξει διαδικασία δόσεων, συνεχίζουν να πληρώνουν πρόστιμα ενώ έχουν ενταχθει στον 4014? Η διαγραφή των προστίμων γίνεται με την αποπληρωμή του προστίμου του 4014 και χρειάζεται η περαίωση.Αν είσαι σε δόσεις τότε δε γίνεται διαγραφή αλλά ανάκληση και με την αποπληρωμή γίνεται η διαγραφή των παλαιοτέρων προστίμων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα