Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ στο εξωτερικό!


Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ως τι θεωρείται ένος μηχανικός απο ΤΕΙ στο εξωτερικό.. Οποιος μπορει να βοηθήσει γιατι σκεφτομαι να φυγω για Αγγλια

Link to comment
Share on other sites

Civil Engineer, B.Sc (Hons).

 

Γίνε μέλος στο ICE σαν graduate. Είναι το πρώτο βήμα για να φανείς στον χάρτη. Έπειτα, αναζήτηση στο φόρουμ όπου και θα βρεις πιο πολλά θέματα για την αγορά εργασίας και σπουδές στην Αγγλία, απ' ότι Δημήτρηδες στη Θεσσαλονίκη!!

 

Μετά, αίτηση σε κάποιο job agency, άριστο CV, άριστο Cover Letter, άριστα Αγγλικά και προϋπηρεσία. Βασικό να έχεις κάποιο μεταπτυχιακό από Αγγλία έτσι ώστε να αποκτήσεις εμπειρία, να δεις τον τρόπο ζωής, σκέψης και επαγγελματικής φιλοσοφίας των Πολιτικών Μηχανικών της Βρετανίας που δεν έχει καμία μα καμία μα καμία σχέση με αυτόν της Ελλάδας και των Ελλήνων.

 

Έπειτα καλό θα είναι να έχεις μία τυπική βάση στη τεχνική νομοθεσία τους. Όρεξη, και θέληση, με τα παραπάνω να είσαι αισιόδοξος. Ακόμα και να σε απορρίψουν σε 2-3 συνεντεύξεις δεν έγινε τίποτα. Θα βρεις κάτι. Η όλη εμπειρία λένε πως μετράει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.