OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Καλησπέρα. Στο Π.Δ. 350/1996 γράφει για υπεραγορές μία θέση από 20 έως 40 τ.μ. επιφάνειας του κτιρίου. Αν έχω κτίριο 2000 τ.μ., έχω περιθώριο να διαιρέσω το 2000 με το 20, 25, 30, 35 ή 40; Εάν ισχύει το παραπάνω, αν το διαιρέσω με το 40 έχω αποτέλεσμα 50 αν διαιρέσω με 20 έχω 100 που πρέπει να δεσμεύσω. Επειδή δε γνωρίζω σχετικά με το κόστος συμφέρει να δεσμεύσω λιγότερες ή περισσότερες θέσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Να κοιτάξεις τους τοπικούς όρους δόμησης στον δήμο που ανήκει . εκεί θα είναι πιό σαφείς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 (edited) Επειδή είμαι εκτός σχεδίου και εκτός Αθηνών η περιοχή διέπεται από το Π.Δ. 350/1996. Στο γενικό πλαίσιο πως διαιρούνται οι θέσεις; Παίρνω όποιο νούμερο θέλων ανάμεσα στο 20 και το 40 για υπεραγορά; Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει; Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by OLINAPAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα