diramos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (edited) Δεν ξέρω πόσο καιρό έχετε να γελάσετε. Άλλα ήρθε η ώρα. Βέβαια αρκετοί θα κλάψουν αρκετά….. Έφτασε στον πλανήτη μας η συσκευή με COP 25,4 !!!! Λύθηκε επιτέλους το ενεργειακό μας πρόβλημα. Μιλάμε για την μουφα της χρονιάς Το φυλλάδιο το μάζεψα από την ΔΕΘ Θεσσαλονίκη COP25.pdf Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by diramos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikmmech Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (edited) Ποια είναι αυτή η εταιρία? Γνωρίζει ότι με την παραποίηση που έκανε σε δημοσίευμα εφημερίδας, είναι υποκείμενη σε αστικές και ποινικές κυρώσεις? http://www.tovima.gr...iparadeigma.pdf Μα πόσο ******* πια, ώστε να παραποιούν δημοσιεύματα που ο καθένας έχει πρόσβαση από το ηλεκτρονικό τους αρχείο? Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by nikmmech Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Μου το έχει φέρει ο πατέρας μου από την ΔΕΘ και έχω λιώσει με το που το βλέπω. Ήθελα να πάω να τους δω από κοντά, και το καλοριφέρ αλλά και τον αντιπρόσωπο, αλλά δεν τους βρήκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diramos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (edited) SPIRA tech. Ηλεκτρικά Τροφοδοτικά Θέρμανσης Χαμηλής Κατανάλωσης Γραφεια: Κεφαλληνίας 1, 18345 Μοσχάτο, Αθήνα Θυμάμαι ότι το πουλάνε και 1.200 €…. Για 500W ισχύς Ο ακριβότερος βραστήρας του κόσμου Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by diramos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikmmech Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Ε αφού δεν πληρώνεις 500 W αλλά 13000 W! . Στην φτήνια λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=6UYAIEk2MoQ Όποιος καταλάβει τα νούμερα που αναφέρει τι μονάδες έχουν, να μου γράψει... ! (εξαιρείται το τηλέφωνό του νούμερο, αυτό δεν έχει μονάδες... ) Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by AlexisPap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikmmech Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (edited) Έχει και άλλο πλεονέκτημα από αυτά που αναφέρει στο video : το κυλινδρικό τμήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σταθμός ανάπαυσης για αυτούς που μόλις εισήλθαν στο σπίτι από παγωμένο περιβάλλον. Μάλλον στο τμήμα που αποφοίτησε ο "ηλεκτρολόγος μηχανικός", η Θερμοδυναμική ήταν προαιρετική..Ίσως και στο Λύκειό του.. Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by nikmmech Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 εμένα σαν στρώμα θαλάσσης μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 βρε βρε....τελικά δεν έχουν τον θεό τους...αν δεν κάνω λάθος ήταν στο περίπτερο με τα διάφορα ( κοφτες λαχανικών, σιδερώστρες, φίλτρα νερου κλπ). κλαίω λεμε...κλαίω!!!!!!!!!!! και που να βλέπατε τι κόσμο είχε... μπορεί και να έκανε τρελές πωλήσεις....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 ΚΛΑΙΩ με την αφήγηση... προσοχή όμως παιδιά μάλλον πρόκειται για σπείρα, την γνωστή '33'! Εμένα πάλι για νίκελ αυγοθήκη μου κάνει, εδώ που τα λέμε ένα αυγό θα το έψηνε. . . Πέρα από την πλάκα τώρα, αυτές οι πατέντες και τα διπλώματα τι ρόλο βαράνε τελικά; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts