Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Αλλο διεκδικώ και άλλο δεν είμαι συνεπής σε αυτά που το κράτος θεσμοθετεί και που μπορεί εγώ να διαφωνώ προσπαθώ να τα αλλαξω αλλά μέχρι να τα αλλάξω είμαι νομιμόφρων πολίτης Αλλιως έχουμε ζούκλα και όχι ευνούμενη πολιτεία Εγώ προσωπικά θα αφήσω το γιό μου με λιγότερη θέρμαση και με παντελόνι σκισμένο αλλά τις υποχρεώσεις μου θα τις πληρώσω έστω και όχι στην ώρα τους γιατί δεν θέλω να τον μάθω να είναι κακός πολίτης κοιτώντας το δικό του μόνο καλό και όχι του συνόλου Δυστυχως τα -1 που μου επιτρεπονται απο τους διαχειριστες του forum ειναι ελαχιστα μπροστα σε αυτα που θα εβαζα σε ποστ σου σαν και αυτο.... Οσο και να σεβομαι τη διαφορετικοτητα της αποψης σου, το μονο που εχω να πω ειναι οτι λυπαμαι παρα πολυ για τις αντιληψεις σου....
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Γιώργο στο έχω ξαναπεί φιλικά πάντα, κόψε τους ρομαντισμούς......εδώ έχουμε πόλεμο και εσύ κρατάς γαρύφαλλα.. Πρέπει συλλογικά να γίνουν κινήσεις γιατί αλλιώς θα καεί και το δικό μας σπίτι σύντομα. Είναι εύκολο να πώ το εξής....Στα @@ μου και αν πανε τις εισφορές στην εφορία...Δεν έχω μέσα καταθέσεις, δεν έχω τίποτα στο όνομά μου οπότε τι να μου πάρουν? Θα έρθουν σπίτι μου?? Σαν μάχιμος σε άλλα μέτωπα χρόνια, δεν εγγυώμαι για την ασφάλεια αυτού που θα τολμήσει.... Στη συνέχεια συνεχίζω να δουλεύω μαύρα και τα γκαφρά τα κρύβω....Που θα με βρουν? Πουθενά...... Ομως.... Γιατί να πάρουν τα λεφτά του akius? του ted78? του pavlos, savvas κτλ? Θα μπορούσα να ήμουν και εγώ στη θέση τους...Γιατί να κάνω τουμπεκι? Λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί αύριο θα είναι αργά..... Και στα 3 του Καράμπελα το κράτος και οι συντάξεις του.....σε έναν πόλεμο διαλέγεις στρατόπεδο.... Αυτό με τις εισφορές στην εφορία αν περάσει για μένα είναι casus belli........ Μπαίνω μάλιστα και front line και σας λέω είμαι πολύ καλός στα πεσίματα..... 4 1
Popular Post akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Popular Post Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 (edited) ΓΙΩΡΓΟ λες να πληρωθει η συνταξη του συναδελφου και οι κοινωνικες παροχες..... ΠΟΙΩΝ των συναδελφων? η ΟΛΟΥ του κοινωνικου κρατους? οι περισσοτεροι μηχανικοι εχουμε ΛΕΥΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ προσωπικα εδω και 10 χρονια δεν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ το ΤΣΜΕΔΕ ουτε για επισκεψη ουτε για εξετασεις εκτος απο τα εμβολια του μικρου που και αυτα φετος τα πληρωσα γιατι ειχε κανει ΣΤΑΣΗ το τΣΜΕΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η αναλογικη μελετη? εχουμε σχεση εργαζομενων προς συνταξιουχους 12 προς 1 νομιζω γιατι χρειαζομαστε ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ? 1. για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου στην ΑΤΤΙΚΗ? 2. για να περνουν τα ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ το 10% τωρα, αυριο μπορει με νομο το 50% του πλεονασματος για το κλαδο συνταξης? 3. για να περνουν τα αλλα ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για τον κλαδο ΥΓΕΙΑΣ και να σωσοΥμε ΕΜΕΙΣ το ΕΟΠΠΥ !!! ΟΧΙ συναδελφε δεν γινεται να με ΤΙΜΩΡΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ επειδη τοσα χρονια δουλευω και βαζω στην ακρη επειδη δεν κανω σπαταλες... επειδη εχουμε 2 αμαξια το 1 με 220000 χλμ και το αλλο 100.000 και δεν αγοραζουμε γιατι λεμε πως δυσκολα θα ξαναβγουν.... επειδη δεν χρωσταω σε καρτες ουτε πουθενα αλλου....ενα @@@@στεγαστικο εχω και τελειωνει τον αυγουστο.... επειδη τοσα χρονια ΠΟΤΕ το χερι δεν πηγε μακρυτερα απο εκει που εφτανε..... επειδη δουλευα και δουλευω και κυριακες.... ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ....τοσοι τα κανουν... ΠΟΛΛΟΙ ειναι πιο οικονομοι.... αλλα δεν θα πληρωσουμε ΕΜΕΙΣ το ΒΕΛΒΕΝΤΕΡΕ στην ΜΥΚΟΝΟ καποιων!!! ουτε τις ΑΓΑΜΕΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ.... ουτε τις συνταξεις του ΟΤΕ στα 15 χρονια ουτε της ολυμπιακης στα 20 χρονια ουτε τις μπιζνες στο ΙΚΑ ουτε την υπερτιμολογηση των φαρμακων ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ.... επιχειρηση με εδρα το αγγλικο δικαιο......περνω δανειο απο αυτην που μετοχος θαναι ο υιος μου και επειδη θα ΑΔΥΝΑΤΩ να το εξοφλησω ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ .... ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στο ονομα μου και τα λεφτα ΕΞΩ ακομα και αυτα τα λιγα .... στην τελικη περνω και ενα ακριβο αμαξι στο ονομα του πατερα μου και ας ψαχνουν για λεφτα.... περνω την οικογενεια διακοπες 2 μηνες μεχρι να τελειωσουν τα λεφτα δεν ειναι και τοσα πολλα,,,θαχουμε να λεμε ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ θεωρω τον εαυτο μου ΣΥΝΕΠΗ φορολογουμενο.... αλλα ειπαμε ναχουμε και καποια ανταποδοτικοτητα!!! ΔΙΑΓΡΑΦΗ απο ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ και εγγραφη στο ΙΚΑ.....και επειδη βγηκε ΝΟΜΟΣ που απαγορευει νασαι ασφαλισμενος με ΙΚΑ σε δικια σου επιχειρηση... θα με ασφαλισει ενας αλλος συναδελφος στην δικια του ως υπαλληλο γραφειου και εγω αυτον στην δικια μου.... ΣΤΗΝ τελικη σφραγιδα μηχανικου οταν χρειαζεται θα την ΠΛΗΡΩΝΩ οσα ζητα ο καθε συναδελφος .... προσωπικα επιβλεψεις κανω επομενως η σφραγιδα ειναι ειδος πολυτελειας για μενα.... ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ........ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.... ετσι και αλλιως ΟΛΟΙ στον ΕΟΠΠΥ ειμαστε με ικα και τσμεδε και ΣΥΝΤΑΞΗ δεν περιμενω να παρω !!! ΚΑΙ αυτα που θα που λες οτι μαθαινεις στα παιδια σου ειναι ενα διαφορετικο ΤΕΛΟΣ στον μυθο του ΤΖΙΤΖΙΓΚΑ... δουλευε μ@@@ μυρμηγκι συνεχεια ενω διασκεδαζει ο τζιτζιγκας και οταν πεινασει ο τζιτζιγκας ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !!!! ειπαμε μην γινουν ΑΚΗΔΕΣ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟI κτλ αλλα ΟΧΙ και ετσι και στην ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..... να ξεγραφτουν απο τεε-τσμεδε ολοι αυτοι να μεινουν 10-20 να αλωνιζουν Edited Μάρτιος 3 , 2013 by akius 10
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 (edited) συνάδελφοι είπε κανέις ότι δεν πρέπει να αλλάξουν όλα αυτά αφού και εγώ έγραψα ότι αδυνατώ να πληρώσω εδώ και ένα εξάμηνο Αλλο αυτό και εγω όσοι με ξέρουν είμαι στην περιοχή μου σε όλες τις κοινητοποιήσεις όποτε χρειαστεί μαζί με τα μέλη του τοπικού ΚΚΕ Αλλο αυτό και άλλο πηγαίνουμε σε μια ζούκλα που ο κάθένας από μόνος του παίρνει το νόμο στα χέρια του και πράτει κατά συνείδηση Λίγο αρχαία ελληνική γραμματεία να διαβάσεται να δείτε ότι αυτό δεν συμβαζίζει με μια ευνούμενη πολιτεία γιατι τότε και να πετύχουμε το στόχο μας θα εχουμε χάσει τον προορισμό μας Edited Μάρτιος 3 , 2013 by GEORGE MICHEAL
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 GEORGE MICHEAL, Αλλο διεκδικώ και άλλο δεν είμαι συνεπής σε αυτά που το κράτος θεσμοθετεί (ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ....ΤΟ ''ΕΞΥΠΝΑΤΟ'', ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ) και που μπορεί εγώ να διαφωνώ προσπαθώ να τα αλλαξω αλλά μέχρι να τα αλλάξω είμαι νομιμόφρων πολίτης Αλλιως έχουμε ζούκλα και όχι ευνούμενη πολιτεία Εγώ προσωπικά θα αφήσω το γιό μου με λιγότερη θέρμαση και με παντελόνι σκισμένο αλλά τις υποχρεώσεις μου θα τις πληρώσω (ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ, ...ΤΟ ''ΧΑΙΒΑΝΑΤΟ'') έστω και όχι στην ώρα τους γιατί δεν θέλω να τον μάθω να είναι κακός πολίτης κοιτώντας το δικό του μόνο καλό και όχι του συνόλου.
sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 απο αυτα που γραφονται....far west... δεν μας σωζει τιποτα...εχουν μπερδευτει ολες οι εννοιες...
vaskokl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Αυτες οι υπερογκες εισφορες απο την πλειοψηφια των συναδελφων δεν θα πληρωθουν. Ετσι και αλλιως στο αμεσο μελλον μονο δυο ταμεια θα μεινουν (ΙΚΑ για μισθωτους και αλλο ενα για τους αυτοαπασχολουμενους και συνταξη 360 ευρω) Αυτο ειναι το μελλον για τις συνταξεις.Οι ηδη συνταξιουχοι και οι πριν του 1993 μπορει και σε αυτους να υπαρχουν περικοπες/αυξησεις αντοιστοιχα αλλα η κολαση ειναι για τους καινουργιους.( Ασε που τους βολευει κιολας να εχουν συνταξη 1300 ευρω μετα τις περικοπες ενω οι νεοι θα πληρωνουν εισφορες πολλαπλασιες και συνταξη αν παρουν μετα τα 40 χρονια δουλεια 400- 500 ευρω) Αν ριξεται μια ματια στις αυξησεις και στην υποχρεωτικη αυξηση ασφαλιστικης κατηγοριας ανα τριετια, λεμε τωρα ,για ενα νεο μηχανικο οταν ειναι να φτασει, εαν φτασει για συνταξη θα φτανει να πληρωνει εως 1000 ευρω το μηνα!!!, 12000 το χρονο. Αν δεν ειναι παρανοια αυτο τι αλλο ειναι? 6
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Αν ριξεται μια ματια στις αυξησεις και στην υποχρεωτικη αυξηση ασφαλιστικης κατηγοριας ανα τριετια, λεμε τωρα ,για ενα νεο μηχανικο οταν ειναι να φτασει, εαν φτασει για συνταξη θα φτανει να πληρωνει εως 1000 ευρω το μηνα!!!, 12000 το χρονο. Αν δεν ειναι παρανοια αυτο τι αλλο ειναι? Γι' αυτό και μόνο ο κομμάτι +1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Αν ριξεται μια ματια στις αυξησεις και στην υποχρεωτικη αυξηση ασφαλιστικης κατηγοριας ανα τριετια, λεμε τωρα ,για ενα νεο μηχανικο οταν ειναι να φτασει, εαν φτασει για συνταξη θα φτανει να πληρωνει εως 1000 ευρω το μηνα!!!, 12000 το χρονο. Αν δεν ειναι παρανοια αυτο τι αλλο ειναι? Αν κάποιος μετά από αυτά καταφέρνει και πληρώνει 2 πράγματα συμβαίνουν....Η είναι ο σούπερ-ντούπερ μηχανικός που έχει πάρει εργολαβία την Ελλάδα και του φεύγουν από τα πατζάκια οπότε πάμε πάσο, ή έχει βγει στη γύρα χρωστάει της κεφαλούς για να βγάζει τις εισφορές και λέει ότι είναι μηχανικός γιατί έτσι πρέπει...σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ηλιθιότητα που επενδύει τα λεφτά του σε ένα επάγγελμα μη αποδοτικό επειδή έτσι του είπαν να κάνει και χαίρεται και από πάνω.... 1
kikonas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 (edited) Καλησπέρα. Επειδή έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση (και τα μυαλά μας) επανέρχομαι στο θέμα αν μπορούμε να διακόψουμε. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα τι ισχύει? Π.χ. είχα ακούσει παλιά μια κουβέντα ότι μόνο ο κλάδος υγείας είναι υποχρεωτικό να πληρώνεται στο ΤΣΜΕΔΕ... Επειδή έχω μπερδευτεί κιόλας, θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει αν το 2011 είχα δέκα χρόνια ασφάλισης σε ποια κατηγορία βρίσκομαι τώρα(είδα κάπου ότι αν είχες πάνω από 5 χρόνια το 2011 πας στη δεύτερη και μετά η διαφορά μεταξύ των συνολικών που είχες τότε π.χ. 10 μείον τα 5 (πάρτα.... ) σε ανεβάζει στις επιπλέον ή είσαι στην 2η και αφού περάσει πραγματικά τριετία σε σχέση με το 2011(δηλ το 2014) θα περάσεις στην επόμενη?). Ευχαριστώ. Edited Μάρτιος 7 , 2013 by kikonas
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα