OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 (edited) εχουμε πολλα απο 2 Edited Απρίλιος 26 , 2014 by terry 1
loser Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 φιλε pantsel μην ανησυχεις λεφτα πηραν οι τραπεζες και θα μας σωσουν ολους . τωρα μολις ξεκινησαν να τα ξοδευουν και σε διαφημισεις , αρα χρηματα υπαρχουν .
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Στα @@ μου οι αυξήσεις του ΤΣΜΕΔΕ η δουλειά μου πάει γ@@@@ντας τα λεφτά τρέχουν από τα πατζάκια μου και θα ήθελα να αυξηθεί κι άλλο για να μην μπορείτε εσείς οι μικροί να ανταπεξέλθετε και να τα κλείσετε τα γραφειάκια σας γατάκια. Υ.Γ.1. ξέρετε καμιά καλή τράπεζα του εξωτερικού να βγάλω τα λεφτά μου; Υ.Γ. 2. Όσοι μηχανικούληδες δεν μπορείτε να πληρώσετε το ΤΣΜΕΔΕ μπορείτε να έρθετε να δουλέψετε στο γραφείο μου. Οι δουλείες μου είναι τόσες πολλές που χρειάζομαι τουλάχιστον 32 μηχανικούς. Με μπλοκάκι 800 μεικτά και θα σας πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ. 3 1
slammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Πολύ κιμπάρης είσαι... αφού θα πληρώνεις και το ΤΣΜΕΔΕ...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 .... και θα ήθελα να αυξηθεί κι άλλο για να μην μπορείτε εσείς οι μικροί να ανταπεξέλθετε και να τα κλείσετε τα γραφειάκια σας γατάκια. Υ.Γ. 2. Όσοι μηχανικούληδες δεν μπορείτε να πληρώσετε το ΤΣΜΕΔΕ μπορείτε να έρθετε να δουλέψετε στο γραφείο μου. Οι δουλείες μου είναι τόσες πολλές που χρειάζομαι τουλάχιστον 32 μηχανικούς. Με μπλοκάκι 800 μεικτά και θα σας πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ. Συνάδελφε Εύχομαι οι δουλιές σου όντως να πάνε όπως τα περιγράφεις, αλλά επειδή θεωρώ οτι είναι πολύ προκλητικό και συνάμα κακόγουστο το σχόλιο σου, δεν μου αφήνεις άλλα περιθώρια απο το .... -1 ΥΣ Αφήνω μια περίπτωση στο να μην κατάλαβα το χιούμορ σου (αν είναι τέτοιο), οπότε γράψε λάθος στην αρνητική μου ψήφο και ζητάω συγγνώμη 1 1
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 dib,o ανθρωπος κανει χιουμορ εννοει πως σκεφτεται ο ιδιοκτητης της μεγαλης εταιριας
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Ναι ρε dib, πλάκα κάνει ο άνθρωπος. Και είναι και πολύ πετυχημένο. (το μόνο του κακό ότι είναι superας.)
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 dib,o ανθρωπος κανει χιουμορ Ναι ρε dib, πλάκα κάνει ο άνθρωπος. Και είναι και πολύ πετυχημένο. Εντάξει συνάδελφοι κατάλαβα και ευχαριστώ που το επιβεβαιώνετε Ζητάω ταπεινά συγνώμη απο τον συνάδελφο kostas_super_3 2
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 ...και μη σας πω πως το οτι ειναι σουπερας του δινει και +1 απο μενα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα