Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Λυπάμαι, που ήρθα εδώ να συζητήσω κάτι που με απασχολεί και αντιμετώπισα καχυποψία και επιθετικότητα. Είμαι κι εγω εδω!
Joe Pilgrim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 οκ. Σε φχαριστώ που είσαι και σύ εδώ...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Αν μου δωσεις μερικά περισσότερα στοιχεία ίσως μπορεσω να δωσω καμία ιδεα. Επίσης μην σε προβληματίζει τοσο πολύ το μπετόν. Εχω δει αριστουργήματα απο πετρα και μπετόν συνεπως θα μπορουσες να βρεις καποια ωραία και μοντερνα λύση που να συνδιαζει το μπετόν με την πέτρα σου και να δεσεις το σπίτι σου τοσο με το περιβάλλον οσο και με το παραδοσιακό στοιχείο.
Joe Pilgrim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Αυτό ακριβώς αναζητώ...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Τότε ζητάς επέμβαση μεγαλης κλίμακας θα έλεγα μάλλον που περιλαμβάνει πιθανόν και επεμβάσεις και στο κτίριο.
Joe Pilgrim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (edited) Επέμβαση μόνο στη ξερολιθιά γιατί είναι χαμηλή και δεν υπάρχει αίσθηση ασφάλειας. Edited Σεπτέμβριος 28 , 2012 by Joe Pilgrim
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δεν τις ποσταρες καλα.
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 καταφερα να δω μια με copy paste στον browser Καλα τέλεια πέτρα και τέλεια ξερολιθιά! Τα λατρευω!!
Joe Pilgrim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 χμμμ μάλλον δεν καταφέρνω να ανεβάσω μια φωτο. Εϊναι μια τυπική παλαιά ξερολιθιά.
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Το σπιτι είναι απο την ίδια πετρα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα